Photodiary Februari

 photo Image-1_zpsmnsbsqnk.jpg
Stop de tijd! Stop de tijd! We zitten al weer in maart! Noo Times Fly! Maar eerst even snel een kleine recap van de maand februari. 

Op dit moment ben ik zoo gigantisch druk, naar werken zijn de weekenden ook redelijk vol! Dus laten we snel beginnen.

De eerste week verloopt rustig, ik werk wat en verder hebben we een afspraak bij mensen van Crossfit waar de plannen voor een Run-Bike-Run concreet worden gemaakt. De volgende dat word de inschrijving geregeld, de is nu geen weg meer terug en mijn eerste Run-Bike-Run komt eraan!

De tweede week heb ik, naast mijn weekend ook nog eens twee dagen vrij! De eerste dag doe ik rustig aan en de tweede dag is mijn moeder jarig, ik heb een meet- en weegafspraak die week en in de avond beklim ik de Dom! Het jaarlijkse uitje van mijn werk is namelijk! En dit jaar gaan we iets echt Utrechts doen! Als kind had ik al een aantal keer de Dom beklommen maar als volwassenen niet! Ik kan je vertellen die Dom is Hoog! Daarna gaan we nog eten bij zussen. In het weekend ga ik uit eten met mijn ouders. Ja deze week bestaat uit alleen maar eten

De derde week begint gelukkig wat rustiger, op donderdag gaat vriendlief naar AZ met zijn vader en kijk ik de aller- aller- allerlaatste Harry Potter, met pijn in mijn hart, na dit avontuur is mijn jeugd afgelopen ;). De volgende dag hebben we de hond van mijn ouders te logeren. We hebben vrienden op visite en het wordt een gezellige avond, als we om 1 uur op bed liggen zijn we dan ook gelijk vertrokken maar niet voor lang, nog geen 4 uur laten hoort vriendlief de hond piepen, tijd voor een nachtwandeling, om 7.50 uur hoor ik de hond piepen, dit keer wil die niet uit maar gezelschap, ik besluit op de bank te gaan slapen, maar twee seconden later verander ik van gedachten: Kom maar lekker boven Kaya. Dat is een stuk warmer.

De laatste week van februari is een gekkenhuis ik spreek mijn vriend nauwelijk! Maandagmiddag vertrek ik naar Hotel Mitland en daar blijf ik tot en met dinsdag in de avond, als ik in de avond thuis kom is hij aan het werk, ik ben moe en duik na het eten gelijk het bed in! De volgende ochtend ben ik vroeg op naar de fysio en wachten totdat kersverse Asics Frontrunner Gabriella langs komt, samen gaan we naar de Harry Potter beurs en slenteren we door de stad. Daarna strandde we bij Loetje waar we wachten op de mannen! Tijd voor biefstuk.
Donderdag heb ik een vrije avond, ik hoopte te gaan lopen, helaas gooit de strom roet door het eten! Vrijdagavond hebben we crossfit en zaterdag shoppen want er  moet kleding komen.  Zondagochtend hebben we nog vroeg een lesje crossfit en daarna is het klaar voor deze week! De laatste twee dagen van februari breng ik door op kantoor!

En zo vloog februari voorbij. Maart en April worden mogelijk nog drukker! Maar dat vertel ik allemaal nog wel!

Hoe was jouw maand?

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.