Photodiary Januari

 photo Afbeeldingen15_zpsngapg5ee.jpg
Vroeger dacht ik altijd dat de eerste maanden van het jaar altijd een stuk langzamer gingen maar niets is minder waar! Het gaat juist sneller! Kan iemand even de tijd stilzetten? Januari vloog ook weer voorbij.

1 januari hebben vriendlief en ik 8 jaar, we doen eigenlijk niets en eten zelfs makkelijk bij mijn ouders. De eerste week doen we rustiger aan. Eigenlijk heeft vriendlief het weekend een bikefitting, maar door de sneeuw verzetten we die een week. Wel gaan we sushi eten om te vieren dat we acht jaar bij elkaar zijn.

Week 2 van januari is ook druk, tussen het trainen door komt een vriendin van mij op de koffie, we kletsen gezellig bij en lachen zoals altijd tranen met tuiten. Ook heb ik een meet en weeg moment die verassend genoeg goed uit pakt. In het weekend heeft vriendlief zijn Bikefitting, ik ben enthousiast en wil er ook een. Eerst wachten tot ik mijn klikpedalen heb geinstalleerd op de fiets. Zondags zitten we in de bios we gaan naar de film patriotsday, indrukwekkend en een aanrader.

Week 3 begint op maandag goed, maar dinsdags wil ik het liefst na anderhalf uur mijn bed weer in. Een dichtgevroren slot in de schuurdeur zorgt ervoor dat ik niet bij mijn fiets kan en de fikse stroomstoring in Amsterdam zorgt ervoor dat er in Houten ook bijna geen treinen rijden. Uiteindelijk vind ik toch een weg om naar mijn werk te komen, want vriendlief brengt mij weg. De rest van de week begint het een stuk beter. Zaterdag ben ik overdag alleen thuis en dat vul ik met rommelen en bloggen, in de avond viert Gabriella haar verjaardag en daar gaan we heen, zondag breng ik een dag door in de bagger bij de Cylocross.

De laatste week van januari gebeurd er weinig, ik ben druk met werk en veel moe. Ik train nog wel tussendoor maar niet van harte, ik ben dan ook blij als het weekend is! We doen rustig aan behalve op zondag dan ben ik nog aan het springen in Jumpsquare. Maar voor de rest is het rustig.

En zo vloog januari ook voorbij, ik kijk in mijn angenda en denk echt he? Februari alweer? De tijd gaat veelste snel!

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.