Photodiary Juli

 photo 361BBD4A-288C-4973-9698-48FCF4080954_zpspqw8jjd6.jpg
Juli was echt leuk! De weekenden was het mooi weer (en dan ben ik vrij dus dat is wel zo lekker). En ik zat onverwachts in het buitenland!

Het feest begon gelijk op 1 juli! Ik was 7,5 jaar samen met mijn vriend en dat gingen wij vieren! We aten bij Loetje, heerlijk!!

De week van 4 juli was ik vrij en daardoor hadden we een heerlijke week! Op 5 juli zijn we namelijk naar Bataviastad geweest en op 7 juli zat ik in het Olympisch stadion! Ik zat namelijk bij het EK!! Hoe gaaf is dat! Ik zag Churandy gewoon goud winnen op de 100 meter, echt te gek! We sloten de week af met een heerlijk BBQ. Ik vind het heerlijk om te BBQen lekker relaxt en ongedwongen eten. Love it!

16 juli stond ik te dansen bij Beyonce, wat een vrouw! Ik wil dat haar (en dat lichaam).

De week van 18 juli was het heerlijk weer! Na het werk lekker lang in de tuin zitten ik kan daar echt van genieten! Ook postte ik een stuk over het feit dat ik eindelijk een goeie sportBH had gevonden. Jullie reacties op facebook en twitter waren echt gigantisch! Ik was echt blij!

Zaterdag 23 juli ging ik met mijn vriend naar de fietsenwinkel en kwam ik thuis met een nieuwe racefiets, ik kreeg deze alvast voor mijn verjaardag 😀 Super lief natuurlijk

Zondag 24 juli ging ik met de bus weg ik bracht namelijk 25 juli door in een van mijn favoriete steden Londen! Samen met mijn zus en moeder was ik een dagje weg. Ik kwam de 26ste vroeg terug en dook gelijk een paar uur mijn bed in! Vrijdag komt mijn verhaal online!

27 juli ging ik vanuit het werk naar Amsterdam, samen met mijn vriend bracht ik een bezoekje aan de decathlon waar ik een helm kocht voor bij mijn fiets.

29 juli ging ik weer eens gezellig lasergamen 🙂

En dat was het weer een drukke maand maar wel leuk! Op naar Augustus!

XoXo

 

1 thought on “Photodiary Juli

  1. Nina

    Wauw wat een drukke maar toffe maand heb jij gehad. Echt veel leuke en verschillende dingen heb je gedaan. Een hele mooi maand augustus gewenst!

    Reageren

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.