Photodiary Juli

 photo Pictures-003_zpsm0ke8zdm.jpg

En juli knalde weg.

Juli begon natuurlijk met prachtig weer en ook op mijn werk was dat te merken door middel van Gelato! Ik ben gek op ijs!

De vakantie deed zijn aantrede bij mijn werk en dat betekend dat de rustige periode aanbreekt. Even iets rustiger en wat meer uren vrij 🙂 daar kan ik wel aan wennen.

Juli begon wat minder mooi voor mijn HTC, door een klap op de grond brak mijn beeldscherm! Precies 1 maand voordat ik mijn abonnement mag verlengen! Gelukkig had mijn zus nog een iPhone 4 liggen en ben ik toch nog bereikbaar.

Het was in juli relatief mooi weer (op een paar regenbuien na) dus liep ik een aantal rondes buiten en mooi weer betekend ook gelato op het werk! Jammie!!

Verder bestond juli inderdaad uit veel eten! Nieuwe gerechten, bbq, gezonde snacks, ik heb alles geprobeerd. Juli was voor ons een echte uitprobeer maand. Ik at een hoop gezonde lunches maar deed ook mee aan de Bean Boozeld challenge, niet gezond en sommige ook niet lekker!

Juli bestond voor mij uit een hoop kleuren, ik heb het helemaal weer gevonden en zit avonden achter elkaar te kleuren. Als ik niet aan het kleuren was hing ik op de bank tv te kijken of was ik aan het opruimen. Mijn beautykast heeft een flinke opruiming gehad en ook mijn kledingkast is niet gespaard gebleven.

In juli moest ik ook met de auto naar mijn werk, waarom? Ik had een lekke fietsband. Gelukkig is mijn vriendje heel handig en kon ik vrij vlot weer fietsen. Ik ga liever met de fiets naar mijn werk want 1. ik heb beweging en 2. ik fiets de dag weg!

Helaas betekende het mooie weer ook wat gerommel in mijn buik, gelukkig kan ik het tegenwoordig goed opvangen, maar soms is zielig op de bank liggen ook heel fijn!

Eind juli had ik voor onze Lois een tijdelijk vriendinnetje namelijk Teuntje. En Teuntje en Lois hielden met regelmaat een feestje in de nacht (gooien met spullen uit de hok enz enz) wel gezellig maar minder als je een goede nachtrust nodig hebt!

De laatste woensdag van de maand kreeg ik een supertof bedrijf! Dankzij Gaby van Gabyrunstheworld en ENRA verzekeringen kreeg ik een startbewijs voor de Dam tot Dam! Het wordt keihard trainen maar we gaan knallen! Al is het een super gezellig team want niet alleen Gaby zit erin, maar ook Zelia van Just Keep Running, dat wordt gezellig!

Wat was jullie een leuke maand! Augustus wordt ook leuk met een hoop trainingen en leuke dingen op de planning!

1 thought on “Photodiary Juli

  1. Bente

    Wat tof dat je een startbewijs voor de dam tot dam hebt weten te bemachtigen! Hard trainen in augustus en knallen in september denk ik zo 🙂

    Reageren

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.