Photodiary Juni

 photo Blog5_zpsnybrfoaw.jpg
Juni was echt heel gaaf! Loopwedstrijden en gezellige uitjes.

1 juni had ik een meeting met Marjon, Marjon is van Anita. We hadden een meeting over sportbh’s en al mijn bh’s zijn niet door de selectie gekomen, helaas! Gelukkig komt daar binnenkort verandering in!

4 juni had ik een onwijs lekkere duurloop (love it) na deze duurloop gingen we heerlijk eten bij mijn ouders, altijd gezellig zo een onverwachte bbq!

8 juni had ik weer een meeting met Marjon, dit keer bij de Livera, we gingen BH’s passen en ik ging naar huis met drie geweldige BH’s. De review volgt snel!

9 juni was de Loop door Houten, ik liep hem voor de derde keer het verslag lees je hier.

16 juni was er een NRC met Marlou van Rhijn, ik zou er heen gaan en Gaby ook, dus daar zagen we al naar uit, helaas moest ik cancellen omdat ik drie moedervlekken moest laten verwijderen en met de hechtingen mocht ik geen risico’s lopen, stiekem wel balen! Maar gelukkig hebben Gaby en ik bijgepraat over de telefoon.

18 juni ging ik gezellig laserquesten en eten, eventjes genieten!

19 juni was het vaderdag, eerst gingen we op de koffie bij mijn schoonouders, daarna gingen we uit eten met mijn ouders.

20 juni genoeg is genoeg! Na zo een eetweekend is het tijd om normaal te leven! Maar in de avond won ik kaartjes voor het EK atletiek in Amsterdam!! Ik heb er nu al zin in.

21 juni langste dag van het jaar! Gewoon werken hoor! Als achtergrond hield ik de mensen in de gaten die meededen met Beat the Sun. In de avond kookte ik een eitje.

22 juni na een week mocht ik eindelijk weer trainen dus ging ik crossfitten en dat was zwaar!!

23 juni was het eindelijk tijd voor de eerste BBQ van het jaar!!!

24 juni ging ik eindelijk weer naar Coldplay! Het was in een woord GEWELDIG!

28 juni kocht ik naar lang zoeken een wafelijzer, als je nu bij mij op visite komt krijg je standaard wafels 🙂

29 juni weer eens mijn vrije dag, eerst ging ik naar de huisarts om mijn hechtingen eruit te laten halen (eindelijk) daarna door naar de mondhygenist waar alles goed was en daarna door naar het gemeentehuis om mijn paspoort te verlengen, tenslotte ging ik lunchen met mijn moeder en aan mijn site werken!

En toen was het al weer juli! Laat de zomer maar komen! Ben er wel aan toe! Hoe ging jouw maand?

Let me know!

XoXo

1 thought on “Photodiary Juni

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.