Photodiary November

 photo IMG_4899_zpshntlq937.jpgDe maand november liep niet zoals het moest lopen op bloggebied! Ik had even geen fut! Ik had nergens fut in! Dus dat maakt het voor mij tenminste weer een beetje goed!

Ondanks dat ik weinig fut had ben ik wel onwijs druk geweest, maar toch ook weer niet!

De eerste week van november stond mijn beoordeling voor de deur! En hoewel ik het altijd vervelend vind om in gesprek te gaan met mijn leidinggevende zijn de beoordelingen altijd goed, ik snap dus niet waarom ik mij zorgen maak!

De tweede week begon ik met mijn voedingsschema, dus veel preppen en eten, inmiddels heb ik het aardig onder controle, het hoe en wat horen jullie nog allemaal, maar het gaat goed, in het weekend hadden we de hond te logeren en dat is altijd wel leuk. Maar ben ik ook wel weer blij dat die naar huis is, voorlopig geen puppy voor ons!

De derde week van november was vriendlief een halve week vrij en ik de woensdag dus gezellig samen zijn, we hebben even door Nieuwegein gewandeld maar verder deden we weinig. Vrijdagnacht kwam de nieuwe Harry Potter uit en traditie getrouw gingen mijn moeder en ik op pas naar de boekhandel. Om 0.00 uur ging de nieuwste Harry Potter in de verkoop. Je snap al dat ik de rest van het weekend niet zo gezellig was, want er moest gelezen worden!

Het laatste weekend van november! Wat gaat het hard! In het weekend gaan we uit eten met vrienden en kijken we wat formule 1! En dan is het al weer tijd voor december! Het gaat veelste snel!

In december ga ik iedere werkdag een herinnering posten op Instagram, iets waar ik blij om ben! Een soort Flashback Friday of een Trowback Thursday maar dan een beetje anders. Wil je het volgen? Kijk dan op Instagram (@lindalynn_nl).

Heb jij een beetje genoten afgelopen maand?
Let me know!

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.