Photodiary of April

 photo Picasa_zps16bb5ciy.jpgZ
oals ik zei in maart: April wordt vast een stuk beter! En dat was ook zo het begon wat lastiger maar alsnog was april prima!

Begin april stond nog in het teken van het afscheid van mijn oma, wij hebben mijn oma een mooi afscheid gegeven.
Ook zat ik een dag helemaal alleen op kantoor, stiekem vond ik dat absoluut niet erg! Gewoon heerlijk doorwerken, alleen het was wel iets minder gezellig!

In april rende ik een hoop kilometers, ik was zo lekker bezig! Totdat die stomme blessure roet in het eten gooide. Nu zit ik op de bank! Gelukkig mag ik snel weer lopen!
Daarop aansluitend, de inschrijving van de Dam tot Damloop was geopend! Ik stond in de wachtrij maar uiteindelijk heb ik besloten geen kaarten te bestellen. Of ik er spijt van heb? Nee! Nu nog niet het komt wel als ik alle leuke damfoto’s voorbij zie komen!

Ik heb Viooltjes in de tuin geplaatst! DIt is nogal een wonder want ik kan alles met een vinger dood maken maar tot nu toe staan ze nog!
Bij mijn oma vonden we een kleurboek voor volwassenen deze heb ik meegenomen naar huis, soms als ik wil ontspannen pak ik het boek en ga ik kleuren.

April stond in het teken van mooi weer! Ik heb heel wat keertjes in de tuin gezeten! Zelfs in driekwartbroek! Ja mensen die benen met toch gekleurd worden voor Curaçao!
Over mooi weer gesproken! Wij hebben het zomerseizoen geopend door te gaan barbecueën! YES! Heel veel mensen roepen bij BBQ hoort wijn, omdat ik geen alcohol drink zeg ik bij BBQ hoort Vita Coco!

Mijn zusje ging een weekend weg, dat betekend dat ik voor haar konijn zorg. Teuntje is het tegenovergestelde van Lois! Schichtig en rustig. Mijn konijn had net zo goed een hond kunnen zijn een echte spring in het veld!
Hetzelfde weekend zette ik mijn hardloopschoenen neer in Nijmegen! Om specifiek te zijn bij de Radboud Universiteit, mijn trainster had examentraining en is nu officieel trainer! Nu mag ik er echt bestoken met vragen 😉 (alsof we dat nog niet deden)!

Zoals ik al zei rende ik een hoop! En lette ik goed op mijn voeding, behalve toen het Koningsdag was toen lette ik niet zo goed op, gelukkig voel ik dat gelijk! Oke Linda even back to basic!

En dit was april alweer! Ik ben super benieuwd wat mei gaat brengen. In ieder geval We Run AMS, maar daar wil ik even niet aan denken, dan wordt ik zenuwachtig!!

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.