Photodiary of Januari

 photo Blog_zps8d32460a.jpg
Januari gaat voor mijn gevoel altijd iets langzamer maar dat maakt niet uit. Nog was die niet echt slecht.

Als ik zo naar mijn foto’s kijk bestond januari uit eten en sporten. We hebben bijna de hele maand januari niet uit pakjes gegeten!! Daar ben ik stiekem wel trots op.
ik begon met iedere ochtend een bakje havermout en ook dat bevalt mij prima. Ik snoep bijna niet meer tussendoor. Heb ik dan alleen maar gesport en gegeten?

Nee hoor! Ik ben heb begin januari een Hungergames marathon gehouden waarom? Ik had ze nog niet gezien en we gingen naar deel 3. Ik zweer je ik heb de afgelopen jaren onder een steen gelegen! Waarom heb ik ze niet eerder gezien?

We kookte gezellig voor vrienden en hadden een gezellig avond met klassiek monopoly wat bijna een traditie wordt!

We hadden ook nog een vrijdag met hele plaatselijke sneeuw. Bij mijn werk lag er een klein laagje sneeuw en mijn moeder (die misschien 5 kilometer verderop werkte lag helemaal niets!! Hoe kan dat? Ik werk op de Uithof en dat is vrij open het was mistig en door de kou werd dat dus sneeuw! Heel apart!

mijn pakket van Body & Fitshop kwam binnen met heel veel proteine spullen! Jammer dat we nu alweer bijna moeten bestellen! De Smartbars zijn echt heerlijk!!!!

Een van de laatste dagen kocht ik een nieuwe laptop. Het hele verhaal lees je vrijdag.

En dat was het wel. Eigenlijk een hele rustige maand! Wat ik wel lekker vond! Februari wordt weer wat drukker en ik zal ook wat meer foto’s maken!

XoXo

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.