Photodiary of juni

IMG_9173 2_zps3pj7nla2
Ook juni was weer druk! Als ik terugkijk was het gewoon te druk! Vandaar dat ik in juli lekker gas terug ga nemen! Maar voordat we dat gaan doen eerst een terugblik naar juni!

We begonnen juni met een festival, namelijk Flying Dutch! En het was suuuper gezellig en leuk! Na 6 uurtjes staan dansen had ik het wel gezien (en vrienlief ook) en gingen we weer op huis aan! De dag na de flying Dutch deden we rustig aan! Gelukkig hadden we een extra dagje want het was ook nog tweede Pinksterdag! Eerst deed ik een hartslagmeting en daarna ging ik met vriendlief, Meike en haar man naar het foodfestival trek! Prima dagen zo!

Het weekend daarop was het plaatstelijke loopje, namelijk de Loop door Houten, ik deed voor de vierde keer mee en ik liep weer een betere tijd (ondanks de pijn in mijn maag). Volgend jaar wil ik echt onder die 30 minuten gaan duiken want daar wordt het wel tijd voor!.

De week na de loop was druk! Met een evenement van princess en heel veel gezelligheid! Maar je kan ook teveel gezelligheid krijgen! Want ik werd weer wat moeier, gelukkig zaten we het weekend in Valkenburg en waren we heerlijk aan het fietsen. Over Valkenburg verschijnt nog een aparte blog over. Want er is zoveel over te vertellen, dat doe ik apart. We kwamen zondags terug, het was vaderdag dus snel naar onze ouders om daar gezellig de middag door te brengen.

Het laatste weekend van juni brachten we door in rust. Soms is dat ook heel lekker! En nu is het alweer juli!

Juli is vrij rustig qua afspraken, je merk toch echt dat de vakantie gaat beginnen! Wel staat er een grote verhuizing op de planning met mijn werk gaan we namelijk verhuizen naar een andere locatie! Alles nieuw! Ik heb de zin in!

Laat de zomer maar komen juli! Ik ben er klaar voor!

XoXo

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.