Photodiary of May

 photo Afbeeldingen27_zps2we9aatc.jpg
Mensen wat vliegt de tijd! Mei was echt super druk! Ieder weekend had ik wel wat! Vandaar een volle terugblik van de maand mei!

Mei begon goed met de opening van de Asics store (klik hier) een gezellige boel met een hoop bekende en nieuwe gezichten! Ik vond het echt erg leuk en het was erg leuk georganiseerd! Een feestje om bij te zijn! En alsof het rennen niet ophield rende ik ook nog de Gemert City Run (klik hier). ook daar niets dan lof voor de organisatie. Van al dat rennen krijg je honger en ik was ook blij dat mijn ouders mij de dag na Gemert uitnodigde om Asperges te eten! Ik ben gek op asperges en vindt het jammer dat ze maar zo kort verkrijgbaar zijn!

Ik won via Intersport een winactie met een clinic met Robert Lathouwers, een startbewijs voor de Marikenloop en een complete outfit van Asics. Soms besef ik niet hoeveel geluk ik had! Ik had dubbel zoveel mazzel want er waren een hoop bekenden! En dat is natuurlijk extra leuk en gezellig!

Met Hemelvaartsdag waren we te vinden in Den Bosch! Er werd een nieuwe fietsenwinkel geopend en ik kwam niet met lege handen naar buiten er werd een verrassingsbox gekocht (met handige tools) en een nieuwe fietsbroek! Volgende maand ga ik fietsen in Valkenburg en dan is een goede broek toch echt wel een must! De dag na hemelvaart brachten we mijn fiets weg voor controle, deze zouden we zaterdags ophalen. Zaterdagshadden we Murph (blog komt maandag) en toen we terug reden naar de box voor de bbq zei vriendlief, we zijn je fiets vergeten te halen? O nee!!! Gelukkig haalde mijn vader (en ik) maandag de fiets op.

Ik eindigde mei met een bezoekje aan de dierenarts voor ons konijntje. Ze liep ineens heel mank. Gelukkig niets ernstigs, ze had last van de nageltjes, na een knipbeurt en een pijnstiller liep ze als een gek weer door het huis heen.

En dit was mei in de notendop! Het is echt gigantisch snel gegaan!

In juni staan de ook weer een paar leuke dingen te wachten! Een weekendje Valkenburg een hartslagtest en natuurlijk het jaarlijkse feestje, de loop door Houten. Ik heb er in ieder geval zin in!

XoXo

 

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.