Photodiary of Mei

 photo Blog2_zpsemqb72cd.jpg
Mei wat ging je snel voorbij!! Was was mei super!

Ik hou van mei!! Ik heb in mei geloof ik ook maar 70 uur gewerkt bij mijn werkgever. De rest was ik vrij en heb ik allerlei leuke dingen gedaan.

In mei heb ik:

  • Mij ingeschreven voor de Loop door Houten. Ik vind het een van de leukeste lopen waarschijnlijk omdat het in mijn eigen dorp is! Ik kan niet wachten!!
  • een dikke PR gelopen op de 10 km! En als ik er over schrijf of over praat begin ik te glimmen van trots! Hallo dikke PR!!!! Ik ben er zo blij mee!
  • mijn eerste testloop gehad van Loopgroep Houten en ik vond dat erg leuk!
  • mijn zus door heel Amsterdam laten lopen! Van de negen straatjes naar Run2Day op de Overtoom en vanaf de Overtoom weer naar de Blond Amsterdam winkel. We hadden geen voeten meer over maar we hebben een super leuke dag gehad!
  • voor het eerst de chocosnacks gemaakt van Rens Kroes en ik heb een aantal mensen verslaafd er aan gemaakt!
  • Ik trainde in mei mij butt off! met resultaat! De weegschaal blij, ik blij en mijn figuur gaat er steeds beter uit zien!

En lag ik op Curaçao! Ik ben net geland op Amsterdam vanuit Curaçao en heb het heerlijk gehad! Vandaar dat ik zo weinig dagen werkte in mei. Ik heb hard doorgewerkt om alles op orde te krijgen zodat mijn site gewoon doordraaide en ik mijn laptop lekker thuis kon laten.
Uiteindelijk is het allemaal geluk! Van de week komt er een verslagje online over Curaçao!

Op naar juni en ik heb zo een vermoede dat die ook goed begint!

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.