Photodiary of November

 photo Blogplaatjes52_zpsf59217dc.jpg
En vandaag is het 1 december. Ik zeg het volgens mij iedere maand dat de tijd vliegt, maar het is echt zo! November was een goeie maand! Ik had veel plezier, maar moest ook wat gas terug nemen. Dat die ik nog steeds Gas terug nemen en op dit moment bevalt het mij prima!

November begon in Londen en werd vervolgd met een hele hoop cola omdat ik misselijk was.
Ik fietste ook heel wat kilometers in november op mijn fiets gefietst. Ik heb bijna de hele maand november gefietst.
Daarnaast heb ik het hardlopen ook weer opgepakt, het gaat nog niet hard maar ik voel mij er beter door.
Ik kreeg een leuk pakketje binnen met drinken en een halve marathon gids van de Runners World.
Het konijnenhok moet schoongemaakt worden, dus Lois in de reismand.
Ik kwam vorige week naar beneden en toen was Lois ineens uit de kooi het was heel raar, want mijn vriendlief was een kwartier voordat ik naar beneden kwam weg gegaan naar zijn werk, heel raar gisteren zaten we tijdens het tv kijken naar het konijn te kijken en ineens zagen we hoe Lois haar kooi opent en eruit komt. We hebben een crimineel konijn gekocht ;). Dus vanaf nu hok op slot!
Ik ging met vriendlief naar de BelkinFandag en scoorde een helm voor de kerst voor vriendlief, staat die mij niet fantastisch (not).
Het begint (eindelijk) wat kouder te worden dus eindelijk knus en kaarsjes aan, ik hou daar van!
November op mijn werk betekend een hoop drukte en een hoop taart! Lekker!!
Ik verkocht een aantal kookboeken die ik niet gebruik.

En dat was het wel zo een beetje. Natuurlijk heb ik ook gewoon een hoop gewerkt en dergelijk, gewoon een fijne maand.

En nu is het december de bekende feestmaand! Ik heb er super veel zin in!!!!

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.