Photodiary of Oktober

 photo Afbeeldingen6_zpskpjqmlgt.jpg
Oktober ging voorbij als een razende rakker niet normaal! Het was zo druk! Vandaag een overzichtje!

De eerst twee weken van oktober waren eigenlijk vrij rustig, mijn vriend was jarig maar we deden weinig alles stond de eerste twee weken in het teken van mijn halve marathon! Die ik glanzend volbracht, nou ja glanzend, ik heb het gehaald!

De derde week was ik een paar dagen vrij, het was namelijk de week na de halve marathon, waar je het advies krijg om de dagen na de halve marathon rustig aan te doen, rende ik het huis rond, ik zeemde de ramen en mestte wat kasten uit, heerlijk, dit duurde trouwens alleen de maandag, want dinsdags was ik er klaar mee ik was volledig ingestort en deed dus ook rustig aan, het weekend vierde we onze verjaardag! Super gezellig en altijd leuk een klein feestje.

De laatste week oktober brak aan! Ik had een evenenment (hoor je van de week meer over) en ik was jarig! We vierde dit door te winkelen en een high tea te houden, best way to celebrate your birhtday!

Oktober ging echt te snel voorbij! Maar goed, op naar november, het is nog redelijk rustig, maar onze agenda’s lopen altijd last minute vol! Maar een maandje wat minder mag ook wel hoor!

Hoe was jouw maand?

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.