Photodiary September

 photo 4D26F038-6402-48AE-893E-318EBA64ACA3_zpsmowve131.jpg
September wat ging je snel! Ik moet echt heel hard terug denken hoor!

September ging snel maar was de eerste week heel rustig, op een familie bbq na hebben we het eigenlijk heel rustig gehad dit was met een rede.

De tweede en de derde week van september waren we namelijk op vakantie! We zaten op Gran Canaria in het plaatsje Taurito. Het was echt een inimini plaatsje met alleen maar hotels, een waterpark, een strand en wat kleine winkeltjes. Verder bestond het uit niets. En daar hebben we heerlijk gerelaxt! De ene dag gingen we naar het waterpark (we hadden namelijk onbeperkt toegang tot dat park) en de andere dag gingen we naar het strand. Alles was dus erg relaxt. En inderdaad we zouden gaan wielrennen, maar in een van mijn vorige blogs heb ik al verteld waarom dat niet door ging.

De laatste week had ik nog een weekje vrij en ook toen heb ik eigenlijk rustig aan gedaan. Ik heb mijn dikke benen verhaal op papier gezet en verder heb ik gewoon rustig aan gedaan!

Op naar oktober die toch al een stuk drukker wordt! De halve marathon en ik ben in oktober jarig! Er zijn volgens mij al flink wat weekenden vol gepland! Dus al met al een leuke maand!

Hoe was jouw maand? Let me know!

Xoxo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.