Photodiary Maart

 photo Image-1_zps38vrhss4.jpg
Wauw! Maart was super druk! Ik had echt bijna ieder weekend wat! Daarnaast moest ik natuurlijk gewoon werken en mijn blog draaiende houden. Nou even een terugblik van deze maand

Het eerste weekend van maart begon eigenlijk al gelijk goed! Ik had een meeting met andere ambassadeurs van de rokjesdagloop, we kregen een prachtig kledingpakket en gingen na de foto’s een stukje rennen (klik hier voor het verslag). Alles moest natuurlijk snel gewassen worden want de volgende dag liep ik in Alphen aan de Rijn een wedstrijdje! Dat was ook heel leuk en gezellig (klik hier voor het hele verslag).

Na een week werken stond er weer een wedstrijd voor de deur! Namelijk OmOdijk! Dat verliep niet geheel volgens plan maar wel weer een mooi PR (lees hier het verslag). De dag na de wedstrijd werd ik ziek, dat was iets minder, ik had gewoon teveel van mijzelf gevraagd, kan gebeuren!

De week na Omodijk had ik dus een kortere week door het ziek zijn, ik werkte twee dagen. In het weekend deden we het op zaterdag nog wat rustiger aan en ging ik lekker in de avond op theevisite bij een van mijn vriendinnen, gewoon even gezellig bijkletsen! Dat is lekker, de volgende dag stonden Meike en Wendy voor mijn deur en gingen we heerlijk 7,5 lopen gevolg door een hele hoop eten! Je begrijp het! Het was gezellige boel!

Daarna was ik een woensdagje vrij en vriendlief ook! Dat gebeurd niet vaak (eigenlijk zelden) en dus gingen we met zijn tweeen naar de Efteling! Het was heerlijk rustig en daardoor konden we echt genieten van het park! We hebben echt nergens in de wachtrij gestaan! Na de efteling gingen we nog even uit eten en daarna op naar huis! Lekker rustig dagje toch! Hetzelfde weekend gingen we gezellig naar Beverwijk en Alkmaar. Even lekker winkelen! Dit deden we niet met zijn twee hoor, we gingen gezellig met mijn ouders en zus weg! Het was een dolle boel!

De rest werkte ik tot eind maart!! Het was echt super leuke maand!! Op naar April! Die nog veel leuker wordt!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.