Plog: een vrije woensdag

 

Vandaag vond ik het wel eens weer eens tijd voor een plog. Afgelopen woensdag had ik een drukke maar leuke dag.

 photo Blogplaatjes32_zpsca9fe935.jpgOm 9:30 uur word ik wakker uit mijzelf, ik check mijn Facebook en Twitter, als ik mijn bed uit stap o mijn lenzen in te doen zie ik dat ik ze niet goed in mijn lenzendoosje heb gedaan. Ik ontbijt met Brinta, ik wil gaan hardlopen en dan is Brinta Wake up perfect om mee te starten, net als ik wil gaan rennen krijgen we een flinke bui, ik wacht tot de bui voorbij is en ga naar buiten.

 photo Blogplaatjes33_zpsa49bb06f.jpg
Net als ik wil gaan rennen kom ik mijn zus en haar loopmaatje tegen, we besluiten om met zijn drieen te gaan lopen. Ons rondje is net op tijd af voor een regenbui, we schuilen. Na dit drinken we bij mij nog wat en gaat iedereen zijn eigen weg.

 photo Blogplaatjes34_zps5a5cf9af.jpg
in 15 minuten kleed ik mij om en gooi ik al mijn spullen in mijn tas, ik kom net op tijd aan bij mijn volgende afspraak. Ik ga lunchen met een oud collega.

 photo Blogplaatjes35_zps137c3176.jpg
De ravage na de lunch, ik vergat een foto te maken van de lunch, na de lunch maak ik een boodschappenlijsje, ik moet dit keer boodschappen doen op het rond, want ik haal gelijk de lenzen op van vriendlief.

 photo Blogplaatjes36_zpse13d37cb.jpg
We parkeren bijna naast de ingang van het winkelcentrum.
Boodschappen doe ik regelmatig met de zelfscan, het is gewoon te makkelijk en je ziet gelijk wat je kwijt bent.

 photo Blogplaatjes37_zps512d479c.jpg
Bepakt en bezakt naar huis in het zonnetje heerlijk. Boodschappen uitladen!!

 photo Blogplaatjes38_zps68863397.jpg
Het is pas drie uur als ik mijn fuels al heb gehaald, ik neem even wat gas terug en ging op de bank liggen met mijn laptop en Gossip Girl daar ga ik anderhalf uur aan de slag.

 photo Blogplaatjes39_zpsd058cd1a.jpg
Als ik de brievenbus hoor ben ik verbaast, de nieuwe Runner’s World valt op de mat, meestal is die er pas donderdags. Ik laat hem dicht zitten want er moet gekookt worden, we eten vanavond ovenrisotto van de site De pan van Pien.

 photo Blogplaatjes40_zps0cb9d694.jpg
De risotto is klaar om de oven in te gaan daar blijft die zo een drie kwartier in. Ondertussen ga ik weer verder aan het werk.

 photo Blogplaatjes41_zps91784cd4.jpg
Vriendlief is inmiddels thuis en het eten is klaar, ik hem mazzel en er is nog wat eten over! Dat betekend dat ik morgen als lunch Risotto heb!

 photo Blogplaatjes42_zps24031b6d.jpg
Het wordt Herfst dat betekend kaarsjes aan! En ik eindig met een kop thee en Big Bang Theory op de bank. Inmiddels is er voetbal op tv. En zet ik deze plog in elkaar. Maar ik ben niet ver van mijn bed verwijderd!

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.