Pre-half marathon

 photo IMG_4566_zpsbjrdvivo.jpg
Hoe kwam ik mijn zaterdag en zondag door voor de halve marathon?


 photo IMG_4576_zpswi1f8sey.jpgZaterdag gaat eigenlijk wel goed, ik maak wat schoon doe wat boodschappen en eet een hoop tussendoor, ik slaap nog wat en uiteindelijk weet ik met moeite drie pannenkoeken naar binnen te werken, dan ben ik misselijk! Als vriendlief naar de kroeg gaat besluit ik  om al mijn spullen klaar te leggen, het is een overzichtelijke chaos. Als ik alles klaar heb duik ik onder de douche en ga ik naar bed. Uiteindelijk slaap ik om 23uur.

In de nach word ik nog een paar keer wakker maar met een paracetamol (rot verkoudheid) weet ik mijzelf weer goed in slaap te krijgen.
 photo IMG_4579_zpsla2gfkvr.jpg
Ik word om 8 uur uit mezelf wakker, draai nog een paar keer en ga uiteindelijk mijn bed uit, mijn wekker zou om 9 uur afgaan dus eigenlijk is dit wel prima, ik zet beneden de tv aan en eet een broodje terwijl de hele marathon begint. Ik ben nerveus maar niet zenuwachtig. Ik krijg redelijk vlot mijn brood na binnen en rond 10 uur ga ik mij aankleden. Om kwart over 11 hebben we de trein naar Amsterdam. We zijn er lekker vlot klein stukje met de metro en hoppa, bij een benzinestation maak ik mijn klaar voor de race, ik laat een paar tranen en vind het allemaal te spannend.
 photo IMG_4600_zps9theme8e.jpg
Mijn zus en vriendlief lopen mee naar het startvak. Mijn vader en moeder blijven met de hond achter, dat arme beestje en de drukte! Ze kan de niet zo goed tegen! Ik ga nog live op Facebook via mijn zus lopen wat te geiten en uiteindelijk lopen we naar voren. Daar zie ik mijn moeder, vader en de hond nog even, ze zijn via een andere manier naar de overkant gelopen. Ik loop door en na een aantal minuten bereik ik de startboog daar gaan we…….

Xoxo

1 thought on “Pre-half marathon

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.