Proefparade Beautycollection 2016

 photo Pictures23_zpsj3awzqv9.jpg
Vorige week kreeg was ik door mr. goodiebag uitgenodigd voor de Proefparade met het thema beautycollection. Samen met mijn zus ging ik daarheen.

Als eerste viel ons oog op Elitebrush. Elitebrush is de stijlborstel van dit moment. Het is namelijk de borstel van dit moment! Mijn zus heb prachtig krullend haar en dit moest even getest worden op haar haar, en ik kan je vertellen ik ben was verbaasd! Een uitgebreider review over de Elite Brush volgt snel.

Vervolgens hadden we een date bij Cachet sun tanning spray, een tanning spray, volgens zeggen vlekte die niet en werd die enthousiast op mijn hand gesprayed. Ik heb twee dagen met een donkere hand gelopen met vlekken. Echt enthousiast was ik dus niet.

Na deze ervaring was het tijd voor een date met Allure Kristalpad. De kristalpad doet aan veilig en pijnloos ontharen, ik ben hier niet super enthousiast over maar zal in een uitgebreider review hier ook op ingaan.

We hadden een date met Blezi, een leuk Nederlands cometica merk. Een cometica merk wat volledig Nederlands is en dus ook voor Nederlandse termen proefdiervrij is. Daarnaast vind Blezi het belangrijk dat je de make-up goed aan brengt. Een blush is leuk maar als je deze totaal verkeerd aanbrengt dan is het effect een beetje weg. Dus helpen ze je op weg.

We hadden nog een date met Moschino die een nieuwe parfum op de markt brengt, de parfum komt in de vorm van een reinigingsfles! Wat een leuk gezicht is op je salon tafel, de geur zelf is een beetje houtachtig.

Daarna liepen we door naar Anastasia, DE wenkbrauwspecialist van Beverly Hills. Zij hebben de brow definer uitgebracht een geweldig wenkbrauw potlood, mijn wenkbrauwen hebben er nog nooit zo strak uitgezien! Binnenkort hoor je daar ook meer over.

We eindigde met een rondleiding in het Hendrikje Tassenmuseum en wie dacht dat dat saai was, die heeft het mis. Het museum heeft op dit moment een tijdelijke tentoonstelling die heet Street Couture. Hier worden de mooiste tassen van de beste designers getoont in de street stijl. Ik heb ontzettend lopen kwijlen, al die tassen! Ik hou van tassen!
Wil je dit ook zien dat kan nog de tentoonstelling staat er namelijk nog tot 5 juni!

Na dit alles gingen we vermoeid naar huis, we hadden een leuke dag en er komen een paar leuke reviews aan!

XoXo

 

 

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.