Project Dam tot Dam 2.0

 photo Pictures-002_zpspezqwq2n.jpg
Een aantal weken geleden had ik het met een collega over hardlopen, het zwarte gat en de Dam tot Dam. Na mijn vorige dam tot dam was ik overtraind geraakt en in het bekende zwarte gat gekomen. Ik zei (echt serieus) Nee, Dam tot Dam doe ik nooit meer.

Dus ik ga 20 september de Dam tot Dam lopen.
Ik hoor nu heel veel huh? En ik ga hier vragen over krijgen dus laat het mij even uitleggen.

Toen ik over de finish kwam van de Dam tot Dam riep ik nooit meer en dat heb ik nog al die tijd vol gehouden, tot de inschrijving toen begon het te kriebelen. Tijdens de wachtrij flipte mijn computer hem helemaal, dit zag ik als een voorteken (not) en ik schreef mij niet in.

Vorige week dinsdag had Gaby van GabyRunsTheWorld een te gekke winactie. Je moest in een comment neerzetten waarom jij mee moest lopen in het bedrijventeam van ENRA. Ik ben echt een kluns in comments maken dus vertelde ik mijn verhaal hoe mijn computer flipte en dat ik baalde dat ik hierdoor geen startnummer had.

Woensdag zag ik op instagram dat de winnaars bekend waren en ineens zag ik mijn eigen hoofd met mijn comment, ik had een startbewijs gewonnen.

Gelijk begon mijn innerlijke strijd et het engeltje en het duiveltje.
Duiveltje: ik ga het niet doen, ik ben er niet klaar voor, ik ga Gaby netjes een mailtje sturen dat ze iemand anders er een plezier mee mag doen.
Engeltje: Aan de andere kant hij kan nooit slechter dan vorig jaar 2,16 is je tijd en tijden zijn er toch om verbroken te worden?
Duiveltje: Ja maar ik heb te weinig kilometers gemaakt en ik ben er nog niet klaar voor en mijn motivatie is weg!
Engeltje: Maak een schema, laat je loopgroep op een laag pitje staan en ga ervoor! Wat maakt het uit als je langzaam bent!
Linda: Oke ik ga het doen!

Mijn trainingsschema staat inmiddels in mijn telefoon, een papierenversie ligt op de printer (kruisjes zetten op papier voor het aftellen), en mijn trainingsdagboek ligt klaar!
Project Dam tot Dam 2.0 is weer opgestart!!!!
We gaan ervoor!

XoXo

 

4 thoughts on “Project Dam tot Dam 2.0

  1. Nina

    Kom op je kan het! Lekker trainen en vooral het plezier behouden, uitlopen en genieten is belangrijker dan de tijd! Ik ben totaal niet snel. Vorig jaar 2.09 uur maar wat een fantastische loop vind ik het! We kunnen het! Succes en ik zie je bij de Damloop!!

    Reageren
  2. Linda

    Wat jammer dat ik nooit in zo’n korte tijd van blessure op kan bouwen naar 16,1 kilometer, anders had ik met je meegelopen! Lekker trainen, niet focussen op je tijden, niets forceren, en dit gaat helemaal lukken!

    Reageren

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.