Project Dam tot Dam: De nare gedachten

 photo DamtotDam_zps627b4e37.jpgIk word (nog) niet badend in het zweet wakker in de nacht, maar ik heb ook wel onzekerheden. Vooral tijdens het lopen steken dit soort dingen de kop op. Vandaag speel ik open kaart en gooi ik al mijn onzekerheden voor de Dam tot Dam eruit bij jullie.

Krijg ik last van die blaar?
Tijdens mijn laatste duurloop kreeg ik last van een blaar. Het was een drama want mijn voet deed zeer en ik wilde eigenlijk niet meer verder.

Wat als ik het niet red?
Deze vraag komt regelmatig voor in mijn hoofd, wat als ik het niet red? Ik heb heel veel training gehad en heel veel motiverende woorden van mijn trainer, ouders en vrienden, ik moet het redden, ik heb mijn focus gelegd op de afstand en niet op de tijd.

Wat als ik het niet op tijd red?
De is een tijd gesteld en twee uur is al krap voor mij. Maar wat als ik het niet op tijd red? Ik start vrij vroeg dus heb wat meer tijd, maar ik blijf het stappend vinden.

Wat als ik mijn startnummer moet inleveren?
Dit spook ook door mijn hoofd, maar dan loop ik door, dan ga ik door. Ik zal niet opgeven…..denk ik.

Wat als ik val?
Dit zag ik van de week dus echt gebeuren in mijn gedachte, dat ik languit ga. Neee dat zou ik erg vinden! Wat ik dan doe? Naar de EHBO post mijn wonden likken en doorgaan. Ik geef niet op!

Wat als mijn benen niet willen?
Dan weet ik het niet, want als mij benen niet willen moet ik toch echt opgeven en dat wil ik gewoon niet, ik wil doorgaan.

Ik ga stoppen met de horror dingen 😉 ik ga gewoon knallen!! Niets onzekerheden! We gaan rocken!

XoXo

6 thoughts on “Project Dam tot Dam: De nare gedachten

 1. Wendy

  Gaat helemaal goedkomen hoor! Je start niet in het laatste startvak, dus je hoeft het niet in twee uur te doen toch? Gewoon doorlopen en je laten dragen op het enthousiasme van het publiek, en je adrenaline. Uitlopen ga je hem zeker!

  Reageren
 2. Linda

  Don’t feed your mind with negative thoughts. If you do, you might come to believe them…

  En dat willen we natuurlijk niet! Niet eens over nadenken dus. Morgen een blogje met positive thoughts? 😉

  Reageren

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.