Project Dam tot Dam: Preperations

 photo DamtotDam_zps627b4e37.jpg
Jaaaaa nog heel even en dan mogen we!! En ik denk dat ik namens Cindy spreek dat we beide zenuwachtig zijn! Toch Cin?
Vandaag gaan we het over de voorbereidingen hebben nu heb ik al wat blogjes voorbij zien komen over voorbereiding maar een beetje extra kan geen kwaad!

Allereerst drinken! Het wordt redelijk warm zondag dus is vocht belangrijk. Ik probeer altijd een liter water weg te drinken maar met de voorbereidingen probeer ik toch een extra halve liter binnen te krijgen. Zaterdag drink ik daar nog een extra fles bij, met mijn gewone drinken moet ik dan wel aan het vocht komen.

Omdat het zondag warm wordt heb ik besloten om mijn race bij te stellen van snel (wat ik niet ben) naar plezier. Het zou nooit een toptijd worden zondag dus dam maar plezier maken tijdens een run. Het is al een prestatie dat ik uberhaupt die 16,1 kilometer uitloop (we gaan ervan uit dat ik hem uitloop). Dus hey de tijd komt wel een keer.

Eten, tsja ik ben gek op eten en ik gebruik nu de Dam tot Dam als excuus om alles te kunnen eten, maar dat is natuurlijk niet zo. Morgen en vrijdag eten we gewoon gezond in ons huisje en zaterdag staat er pasta op het menu, gewoon omdat het lekker is en die extra koolhydraten kunnen echt geen kwaad.

Rennen, rennen doe ik niet meer, misschien vanavond nog een paar kilometer, ook staat er een afspraak bij de fysiotherapeut vanvavond. Een check-up en ik heb een klein beetje last van mijn benen kijken wat het is, wat er ook mag zijn zondag sta ik aan de start en dat staat vast! Maar ik denk dat een kleine massage al een hoop oplost.

Zaterdagavond pak ik al mijn spullen in. Droge kleren voor de terugreis en mijn startnummer leg ik ook al klaar. Ook gooi ik er wat extra eten in voor na en voor de wedstrijd. Verder ga ik zaterdag weinig doen behalve een gezellige dag ervan maken met mijn vriend.

En dan is het zondag op naar Amsterdam! Ik heb er zin in!!!!!

XoXo

2 thoughts on “Project Dam tot Dam: Preperations

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.