Project Dam tot Dam: This is it!

 photo DamtotDam_zps627b4e37.jpg

Vandaag is het de laatste dag van Project Dam tot Dam. Nou ja de laatste. De laatste voor de Dam tot Dam!

Jep zondag is het zo ver (volgens mij zeg ik dat al de hele week) ik ben heel zenuwachtig maar toch ook trots! Ik heb van mijn allereerste Dam tot Damloop gelijk een sponsorloop er van gemaakt. Onder het mom van andere helpen. En vandaag de stiften op de eerste foto, ik heb namelijk gezegd iedereen die mij sponsort komt op mijn t-shirt en dat is gebeurd! En ik ben best wel trots op al mijn sponors. Niet alleen op mijn sponsors ben ik trots. Ik heb van meerdere mensen super veel steun en advies gehad en zonder die mensen had ik het ook echt niet gekund. Ik kreeg met regelmaat regelmatig de spreekwoordelijke schop onder mijn kont om te gaan lopen en dat is gelukt!

Zondag sta ik aan de start van de Dam tot Dam en ik weet nog niet hoe het gaat maar ik sta er jeej! En ik heb er zin in.

Goed ik laat jullie niet langer in spanning! Hier is die dan! Mijn Dam tot Dam t-shirt ziet er zo uit:

 photo Blogplaatjes21_zps007d9fa5.jpg

 

Project Dam tot Dam zit er nog niet helemaal op, als ik zondag goed hebt overleefd komt er maandag een klein fotoverslagje online (vooral veel foto’s weinig woorden ben ik bang) en woensdag komt er een uitgebreid verslag online.

Jaaaaa bijna is het zo ver en ik kan eeerlijk vertellen…..ik ben ontzettend zenuwachtig!!!

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.