Project Damloop 3.0 Last call!

damloop 2015

De laatste dagen (Wat zeg ik laatste twee dagen) van de voorbereidingen van de damloop zijn ingegaan en chips….ben ik er wel klaar voor?!

De laatste twee dagen zijn ingegaan, vandaag en morgen staan in het teken van rusten en rusten.

Toen begin deze maand de startnummers (ja meervoud want vriendlief loopt mee) kreeg ik ineens een kriebel in mijn buik. O jeej! Nu is het echt! En zoveel heb ik nog niet getraind. Ook vriendlief had nog niet zo veel getraind, hij had wel flink veel kilometers op de fiets gemaakt, want hij ging de Stelvio beklimmen dus conditioneel zou het wel goed gaan, maar ja 10 mijl is toch wel 16 kilometer en dat is best een eind! Ook ik begon een beetje in de rats te zitten, want zo goed zijn mijn trainingen niet gegaan en zou ik het wel doen. Ik heb heel even er over nagedacht om mijn startnummer te verkopen, maar ja, het is de Damloop, eigenlijk wil je dat startnummer niet verkopen en daarnaast zou ik niet alleen mijzelf teleurstellen maar ook mijn vriend.

Dus 2 weken geleden trok ik mijn hardloopschoenen aan en deed ik mijn camelbag om en ging ik voor een 7,5 kilometer heen en 7,5 kilometer terug. Uiteindelijk werd dit een heerlijk rondje van 15 kilometer, ik pakte wat bruggen mee en probeerde mijn hartslag laag te houden, zo die 15km die zit er in, maar vertrouwen voor de damloop, die had ik nog steeds niet.

Ik weet niet wat voor tijd ik ga lopen, ik ga gewoon voor plezier. Ik hoop rond de twee uur binnen te komen, maar ik kan het nog helemaal niet zeggen.

Vandaag staat op de planning om goed te drinken minimaal 2 liter water, waar ik in de zomer geen moeite had om aan de twee liter water te komen heb ik dat nu wel. Morgen gaan we lekker eten en daarna vroeg naar bed! Ik ben er klaar voor! Ben te volgen via de Dam tot Damloop app.

Daarna gaan we nog even wat eten bij het Damlooppark.

Let’s do it!! Wie zie ik aanstaande zondag?

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.