Project Damloop 3.0

Yes!! Na 1.0 (toen liep ik voor de Hartstichting) en na 2.0 (liep ik dankzij Gaby runs the world) is er nu project damloop 3.0.

Damloop 2014
In 2014 liep ik mijn eerste dam tot damloop, samen met mijn vriendinnetje Cindy. Ik had maar 1 doel finishen, zij had hetzelfde doel en dat deden we dus ook, in 2.14.15. Het was mijn eerste 10 mijl wedstrijd en ik was best wel trots. Ik kwam over de finish en riep nooit meer. Ik was klaar met die afstanden.

damloop 2015
Dat jaar daarop won ik een startbewijs via Gabriella. Cindy heeft regelmatig gezegd ik dacht dat jij zei nooit meer! Dat klopt, maar onverwachts moest ik mijzelf in 6 weken klaarstomen voor de Damloop. Ik had na dat jaar daarvoor nooit meer de 10mijl aangetikt en was gebrand op een PR. Een PR liep ik namelijk 2.10.17 over de finish dacht ik niet ik doe dit nooit meer, maar ik dacht wanneer weer en ik wil verder.

Marathon Amsterdam
in 2016 nam ik niet deel aan de damloop, ik had een groter doel op dat moment namelijk mijn eerste halve marathon. Deze haalde ik natuurlijk.

Antwerpen
2017 nam ik wel deel aan een 10mijl wedstrijd maar niet in Nederland, ik deed mee met de 10mijl van Antwerpen samen met Anita Active. Dit was een van de leukste races ooit en ik liep een PR namelijk 1.53.58. Ik trots en had het gewoon even gedaan.

En nu…nu is het 2018, tijd om weer de Damloop te lopen, dit keer heb ik zelf vriendlief over gehaald om te lopen, want ik ben van mening dat iedere hardloper minimaal 1x de Damloop gelopen moet hebben en dus ook hij!
Zijn trainingen verlopen soepel en doet die voornamelijk op de fiets want een paar weken voor zijn damloop fietst die nog even de Stelvio, maar dat is even wat anders.

Mijn trainingen lopen eigenlijk ook soepel. Ik weet zeker dat ik geen PR ga lopen (maar zeg nooit nooit). Wel kan ik met gemak voor een parcours PR gaan en dus ga ik dat doen! Ik train lekker door de intervals doe ik bij mijn trainingen met Soesenzo, mijn duurlopen heb ik via een schema met Nike en tussendoor loop ik ook een training met Nike. Het is net hoe ik mij voel die dag. En eigenlijk bevalt het mij op dit moment prima! Ik train lekker door tot de Damloop en na de damloop train ik lekker door voor de zevenheuvelen nacht en dag. Daarna zien we wel weer verder.

Dam tot dam project heeft dus een nieuwe versie. Versie 3.0. Ik hou jullie op de hoogte!

XoXo

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.