Puma & Wings for Life Pre-Run Race

 photo Pictures1_zpsqers3qbm.jpg
Afgelopen donderdag mocht ik iets heel cools doen en vandaag vertel ik daar meer over!

Een aantal weken geleden had Francien van Girls love 2 Run een blogpost staan over Anne.
Anne brak tijdens een val haar rug en heeft het geluk gehad dat ze nog kan lopen (korte samenvatting, klik hier voor het hele verhaal). Daarnaast had ze een winactie, je kon winnen dat je mee kon doen met de PreRun en met Wings for Life is, ik won, dus donderdag ging ik naar Amsterdam om mijn eerste PreRun mee te maken (over Wings for Life kom ik zo terug).

Om half 6 moesten we ons verzamelen in de Puma concept store in Amsterdam. Ik kwam binnen en werd doorgestuurd naar de tweede verdieping. Daar stond Francien, even vrolijk als altijd zei ze mij gedag. Ik kreeg een tas van Puma in mijn handen en werd doorverwezen naar de paskamer, daar kon ik mij omkleden. Zenuwachtig dat ik ben niet normaal! Tember komt naar mij toe lopen, ook zij is winnaar van de winactie van Girls love 2 Run en samen maken we een foto. Het is super gezellig en langzaam stromen de steeds meer bloggers binnen. Met de meeste maken we een praatje en met Annemerel ga ik op de foto. Ik ben in februari met de op de foto geweest maar het moest even opnieuw, want ik ben nu een stuk slanker.

Na het welkomst woord komt Chris aan het woord, Chris is ambassadeur van Wings for Life en verteld een indrukwekkend verhaal (ook daar kom ik zo op terug) we worden in teams opgedeeld (team RunningLau en Team Annemerel) en we gaan naar buiten Tember en ik zitten beide in Team Annemerel, dat is wel zo gezellig!

Na wat foto’s en wat shoots voor promo is het echt tijd om te gaan. We krijgen 10 minuten voorsprong op Francien en Veronica, zij zijn vandaag de catchers. Met het horloge van Garmin wat Annemerel draagt kunnen ze ons tracken, ze mogen het eerste half uur om de 5 minuten kijken, na een half uur mocht het volgens mij vaker.

We rennen als een gek door de straten van Amsterdam en als we opgegeven even op adem komen bij de Run2Day weet ik waar we zijn. Ik krijg last van mijn scheenbeen (te veel gedaan Lin?) en ik moet afhaken. Op een rustig tempo loop ik richting de Puma Store, als ik daar echt net 5 minuten ben komt Kirsten van Girl on the Run aanlopen. Zij zat in mijn team en ik hoor dat ze vlak na mijn uitval afgetikt zijn door Francien! Balen! Maar Team RunningLau heeft eerlijk gewonnen!

We drinken nog wat en krijgen een maaltijd van Roots! Heerlijk! Na dit vertrek ik richting het station en kom ik hyper (en moe) thuis.

Wings for Life
Iedere twee minuten krijgt er iemand op de wereld te horen dat hij of zij niet meer kan lopen. Kan je het je voorstellen? Ik niet Chris heeft dit dus meegemaakt, na een val in de woestijn van Dubai. En niet alleen Chris. Zoals ik al zei hoort iedere 2 minuten iemand dit dus.
Op 8 mei is er een Wereldwijde wedstrijd Wings for Life. Bij Wings for Life ren jij niet naar de finishlijn toe maar komt de finishlijn naar jou toe, want 30 minuten na jouw start start de Catcher Car en in die catcher car zit dit jaar niemand minder dan….Max Verstappen.
Dit jaar vindt de wedstrijd plaats in Breda. En jij kan er bij zijn! Er zijn namelijk nog startbewijzen beschikbaar (klik hier). Doe 8 mei mee en wie weet zie ik je in het altijd gezellige Breda.

Francien, super bedankt dat ik er bij mocht zijn en ik zie je 8 mei!!

XoXo

1 thought on “Puma & Wings for Life Pre-Run Race

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.