Race: Colorrun

0ebda1f1-9ee9-4bb6-824c-2c138d47f3f3
Al vanaf het begin van de verkoop van de startbewijzen hadden Gabriella, Anja en ik de startbewijzen van de Colorrun. En afgelopen zondag was het eindelijk zo ver! Wij gingen eindelijk de colorrun lopen!

Zondag werd ik vroeg wakker! Dat is mooi dan heb ik alle tijd om “aan” te gaan, om 10.30 stond mijn zus bij de achterdeur, zij ging mijn haar vlechten. Toen ze klaar was met vlechten kwamen Gabriella en haar vriend aangereden. We vlechtte het haar van Gaby, deden onze unicorn haarbanden in en gingen richting mijn ouders. Er was een Kiss&Ride neergezet en daar werden we afgezet, we liepen naar binnen en kregen gelijk ons startpakket.

Na een prachtige omkleedsessie (die best lastig ging door de wind). Sloten we aan in de lange, lange, lange rij om te starten. Na flink wat selfies (we hadden toch de tijd) mochten we eindelijk het startvak in en na een kleine warming-up (wat alleen wat springen was) mochten we eindelijk het parcour op.
67ae05c1-81db-4ae1-b285-cede5a7f31cf
We besloten rustig aan te doen, we hadden namelijk gezellig confetti bij ons en nog een partypopper dus als echte unicorns liepen we te flanneren in plaats van te rennen.
Al snel kwamen we de kleur blauw tegen, nou die mensen waren wat mild. Beetje jammer! Maar we hadden de eerste kleur gehad. We liepen door en het duurde eigenlijk heel lang voordat we de volgende kleur tegen kwamen dat was geel, Hoppa er rustig doorheen want ons doel was zo kleurrijk mogelijk over de finish komen.
b6ad93b8-f4c2-44ad-8bae-c66faeeb2a85
Na weer een (wat leek op) een hele tijd lopen kwamen we aan bij kleur 3 oranje! Nou team oranje had er zin in, de Hollandse Hits schaalde uit de speaker en toen we vroegen om een foto te maken kregen we een heuse oranje wolk om ons heen (en vol op ons hoofd) maar….niet genoeg, Gabriella en ik besloten even door het oranje stof te rollen en zo werden we al een stuk kleurrijker.
6668c99a-9628-4f8c-9915-5ca6f8e0eed7
Uiteindelijk kwamen we aan bij kleur roze en bij kleur roze gingen de vrijwilligers los, we liepen midden in een roze wolk en vervolgens werd er nog geroepen rollen, rollen rollen. En u vraagt….wij draaien (letterlijk) dus Gabriella en ik rolde ook nog even door het roze.

En niet lang daarna kwam de finishlijn, we namen onze unicorn Medaille en na een flinke fotosessie (we blijven toch instagrammers) gingen we weer op weg naar huis, mijn vader was wat minder blij met ons, want we kleurde de auto vrolijk mee. Gelukkig had die dekens mee zodat er niet te veel kleur in de auto bleef hangen.
c658eb7a-0681-4652-853d-1329c0735621
Na een lichte lunch gingen we snel douchen om het water te kleuren en onszelf te ontkleuren.
Het was (voorlopig) de laatste colorrun in Nederland en het was leuk maar of ik de volgende keer mee doet weet ik niet.
Heb jij meegedaan met de colorrun?

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.