Race tegen de klok

image

Iedere dag gaat de wekker om 6 uur, iedere dag behalve vandaag, vandaag is de wekker niet afgegaan.
Ik lag in bed langzaam wakker te worden toen Ik mij ineens afvroeg hoe laat is het eigenlijk? Ik keek op mijn telefoon Shit 7:20.

Ja dat is zeker te laat ik heb of om 7:30 afgesproken om te fietsen of
om 7:35 de trein nodig.

Gelukkig kan ik hardlopen, als een speer sprong ik uit bed, poetste ik mijn tanden en kleed ik mij aan. Ontbijten? Dat wordt zo overschat dat doe ik niet (dit is een grapje ontbijt is een van de belangrijkste maaltijden van de dag). Ik gooide wat brood in een zakje en zette het op een rennen na de trein, het enige wat er op dat moment door mijn hoofd spookte: als er maar genoeg op mijn ov chipkaart staat.

In de bus bekeek ik mijzelf nog eens goed, mijn haar zit verkeerd. Ik heb het verkeerde shirt aan, hier zit een gat in en hell, wat een kleine oogjes! Ah well it is Friday.

Maar hé gelukkig ben ik wel op tijd op mijn werk, hoe ik de dag ga doorkomen, geen idee volg mij op Twitter (@lindalynn_nl) en je komt er snel genoeg achter! 

Xoxo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.