Random Favorites #2

Jaa het is weer tijd voor een Random Favorites, ik vind het altijd zo leuk om dit artikel te maken, even kijken wat ik allemaal leuk vind op dit moment en bladeren door foto’s laten we snel beginnen.

Oude vakantie foto’s

S6301148 S6301209

Deze twee foto’s zijn van onze eerste vakantie in Griekenland in 2009, tijdens het opschonen van mijn computer kwam ik deze tegen, wat was die vakantie leuk (alle vakantie’s trouwens hoor). Het blauwe jurkje op foto twee heb ik echt versleten met dragen, wat droeg ik dat ding vaak en wat een mooie foto is het eigenlijk.

Zonnenschijn

2014-02-12 11.53.46De zon maakt alles vrolijker. We hebben afgelopen maand met regelmaat mogen genieten van de zon en dat was heerlijk, ik word altijd zo vrolijk als de zon schijnt.

Genieten van het uitzicht tijdens het hardlopen

2012-06-26 20.53.44

Soms vergeet ik te genieten van het uitzicht tijdens het hardlopen omdat ik dan teveel focus op de kilometers, maar zeg nou zelf dit is toch een mooi uitzicht!

Proteïne shakes 

 

 

 

2014-03-09 12.42.29In het begin dacht ik nah, ik weet niet of het wat voor mij is, maar ik ben om! Ik vind het heerlijk om na de training een proteïne shake te drinken na de training, ik krijg er energie van en het is goed voor de spieren.

Wat zijn jou favorieten? Let me know!

XoXo

 

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.