Random Favorites

Na tijden geen Favorite things meer op mijn blog, vond ik het wel weer eens tijd, tenslotte zijn er een hoop favorite things.

 photo 2014-07-31193913_zpse9814d3a.jpg

Zon
Wat is het fijn dat de zon zich de laatste tijd zo veel laat zien, ik geniet intens van de zon op dit moment. In de avond zitten we nog met enige regelmaat buiten. I love it!

Mijn niet werk dagen
Ik hecht op dit moment erg veel waarde aan mijn niet werk dagen. Heerlijk doen waar ik zin in heb. Ik heb de laatste tijd zoveel last van drukte in mijn hoofd dat mijn niet vrije dagen echt mijn hoofd leeg maak dagen zijn.

 photo 2014-07-06125626_zps3876cc42.jpg

Hardlopen
Ik heb een klein poosje rust moeten houden. Maar nu ik weer mag hardlopen besef ik pas hoe bevrijdend het is! Ik loop langs het Amsterdamrijnkanaal en de rust die daar is, dat is gewoon onvoorstelbaar.

Gezelligheid met vrienden
Het is iets heel stoms, maar op dit moment geniet ik super van gezelligheid met vrienden, da kan echt een dagje weg zijn maar gewoon relaxt op de bank hangen vind ik op dit moment ook heel fijn.

Fietsen
Ik heb de afgelopen tijd een hoop gefietst, naar mijn werk vooral. Ik kan tijdens het fietsen echt mijn gedachte op nul zetten, al is het met het super warme weer niet zo fijn om te fietsen.

 photo 2014-07-06132033_zps8e9f6b9e.jpg

Kleine kneuterige dingen
Ik word op dit moment blij van kleine kneuterige dingen een knuffel of een praatje. Een kopje koffie bij iemand drinken enz.enz.

Zoals je ziet zijn mijn Random favorites vandaag is heel kneuterig. Ik word blij van kleine dingen en dat is goed.

Waar word jij op dit moment blij van?

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.