Recap van 2016

 photo Afbeeldingen9_zpseozes0nt.jpgDe laatste dagen van 2016 zijn aangebroken. Tijd voor een flinke recap.

2016 was eigenlijk op alle gebieden een goed jaar! Laten we beginnen!

Liefde & familie
Dit jaar was het qua liefde en familie heel goed, alles gaat eigenlijk gewoon goed op dit pad. Er valt verder weinig over te zeggen.

Vrienden
Qua vrienden maak ik het mijzelf soms nogal eens moeilijk. Ik wil met iedereen afspreken en met iedereen leuke dingen doen, maar dan verlies ik mij zelf. Ik krijg het dan te druk en dan vergeet ik mijzelf en dan kom ik mijzelf gewoon tegen. Soms is dat een flinke tweestrijd.

Sport
Qua sport was 2016 echt bizar! Ik kreeg er nieuwe sporten bij en moest de balans vinden om alle sporten die ik leuk vindt. Ik begon in januari met crossfit samen met vriendlief. Krachttraining is goed in combinatie met hardlopen. Maar het is ook zwaar, de eerste weken liep ik echt met spierpijn, soms kon ik niet eens lopen zoveel pijn had ik, maar het voeldde goed en het was een goeie combinatie met hardlopen! Alleen dat hardlopen, soms ging dat niet! Ik was moe, de zomer was nou ook niet echt top te noemen, iedere keer als ik mijn duurloop deed of wou gaan doen kregen we regen. Ik trainde niet verder dan 15km en begon heel erg te twijfelen aan de halve marathon. Toch liep ik hem en ik liep hem wel oke! Het was niet slecht. Daarna liep ik niet veel hard meer.
Ook kreeg ik aan het eind van de zomer mijn racefiets! Ik ben er nog iedere dag blij mee! Al staat die op dit moment veel stil! Maar het is nou te koud om te fietsen!

ReizenĀ 
Qua reizen hielden we het in 2016 wat rustiger. We bezochten een weekendje Maastricht, maar deden ook Maasmechelen aan. Daarnaast gingen we met Koningsdag naar Oberhausen en hadden een weekendje Dusseldorf, Op vakantie gingen we dit jaar naar Gran Canaria waar we al plannen maakte voor 2017.

2016 was een goed jaar, rustig maar goed en ik was toe aan rust, 2015 was een rollercoaster en 2016 was gewoon relaxt, ik ben benieuwd wat 2017 brengt!

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.