Review handygrip + winactie en kortingscode

 photo IMG_9048_zpsdtnsfcno.jpg
Vandaag een review van de Handygrip, is het handig? En jij kan er 1 winnen!

Ik loop niet graag hard met mijn telefoon in mijn handen. Ik ben zo een dommerik die de telefoon bijvoorbeeld laat vallen tijdens het lopen, maar ik wil wel leuke selfies maken.

 photo Pictures11_zpsukvzhyra.jpg
Hoe werkt het?
Eigenlijk is het heel simpel, de Handygrip is een soort van elastiekje waarmee je je telefoon met 1 hand kan bedienen! Het werkt met een soort van sticker, je zorg dat je 30 seconden de Grip stevig aandruk en tadaa hij zit vast.

 photo Pictures12_zpseoc2b0d0.jpg

En?
Omdat ik de Slingergrip niet direct op mijn telefoon wou plakken zocht ik een oud hoesje op. Dit hoesje komt van de Action. Ik maakte het hoesje schoon met een doekje zodat deze vetvrij is en plakte daarna mijn Handygrip erop. Tadaa!! Tijd om selfies te maken.
Er zitten zeker voordelen aan de Handygrip. Zo valt die niet meer op mijn gezicht als ik in bed lig met mijn telefoon (wat dus echt een heel fijn puntje is). De Hanydgrip is super stevig en ook filmen met je iPhone gaat een stuk makkelijker! Ik ben er zeer blij mee!

Wat kost het?
De kosten van de Handygrip valt mee namelijk EUR 5,95, maar als je de code “lindalynn” gebruikt krijg je EUR 1,- korting. Wil je een grotere versie (voor je tablet) dan kan dat ook, deze kost EUR 7,95. Je kan de Handygrip bestellen via deze site.

Maar wacht er is meer!!
 photo IMG_9064_zpsouddx639.jpg
Ik kreeg namelijk twee Handygrips opgestuurd eentje was er om te testen en eentje kan jij winnen! Wat moet je ervoor doen:

 • Laat een comment achter waarom jij de Handygrip moet winnen.
 • Wil je extra winkans maken, like dan de winactie foto op instagram

Volgende week (vrijdag 1 april, nee geen grapje) maak ik de winnaar bekend.

Dus vertel mij, waarom wil jij de HandyGrip winnen?

Veel succes!!

XoXo

Deze review bevat producten die door een merk of
bedrijf zijn opgestuurd. 
Lees mijn disclaimer

2 thoughts on “Review handygrip + winactie en kortingscode

 1. Anja

  Oeh! Deze wil ik graag winnen! Zou ook zo graag wat willen winnen aangezien mijn zusje altijd prijsvragen ?

  Reageren
 2. Esther

  Deze heb ik al best vaak op Instagram gezien en wil dus graag eentje winnen voor mijn nieuwe Iphone 🙂
  Esther

  Reageren

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.