Rotterdam 1/4de marathon weekend: Zaterdag

 photo Pictures16_zpshtlmzvo9.jpg
Omdat ik afgelopen weekend twee keer naar Rotterdam mocht en ik gewoon een hoop te vertellen heb over mijn 1/4de marathon en over de voorbereidingen (oftewel de zaterdag) splits ik mijn verhaal op in tweeen, vandaag de zaterdag en woensdag de zondag. Oftewel het raceverhaal!

Zaterdag mijn wekker ging om 8 uur, ik was nu al moe! Ik had een gebroken nacht gehad maar ja, dat kan gebeuren. Om kwart over negen had ik met mijn moeder afgesproken op het station hier in Houten. En 5 minuten later zaten we in de trein op weg naar Rotterdam. Onderweg kletste we wat maar lazen we ook een boek. Het was nog vroeg 😉

Rond half 11 kwamen we aan in Rotterdam. Eerst liepen we een stukje lijbaan en vervolgens nog even de koopgoot in. Daarna gingen we naar de Expo om mijn startbewijs en dat van mijn loopmaatje op te halen. Eigenlijk ging dat allemaal heel voorspoedig. Vervolgens liepen we nog wat rond op de expo en kwamen we Nydia en Hans tegen. Ik had het boek Run Baby Run toevallig (oke niet heel toevallig) in mijn tas zitten dus vroeg ik of ze mijn boek konden signeren. Dat deden ze ook! Ik was er super blij mee! Nog even gekletst over mijn toekomstplannen met lopen en mijn doel voor morgen. Ik had als doel gesteld gewoon vrolijk en lekker lopen. En dat was het belangrijkste (al was volgens Hans een mooie tijd ook heel leuk).
We liepen nog wat door de expo gingen op het grote bord op zoek naar mijn naam en vervolgens gingen we naar buiten. Ik kwam super energiek naar buiten want wat was dit leuk!

Na de Expo liepen we nog even een klein stukje door Rotterdam, mijn moeder kocht een nieuwe jas (volgens mij koop ze die altijd als ze met mij winkelt) en we besloten naar Rotterdam Blaak te lopen, we waren nu toch in de buurt. Even kijken, ja dit zag er allemaal makkelijk uit! Via station Rotterdam Blaak gingen we weer naar Rotterdam Centraal, we hadden iets overstap en kochten een broodje met een flesje Jus d’orange en gingen naar huis.

Eenmaal thuis deed ik samen met mijn vriend wat boodschappen dronk flink wat water en deed een middag dutje. Daarna aten we een flink bord pasta. Na nog wat drinken en een snack ging ik rond 22 uur al naar bed! Klaar voor een nieuwe dag en Raceday!

XoXo

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.