Run2Day en Annemerel’s LivexLovexRun Boektour + review

 photo Pictures25_zpsswns7c07.jpg
Wat doe je als je een van je favoriete hardlopers in het echt ontmoet…..nou dan wordt je verlegen.

Dat overkwam mij dus afgelopen donderdag.

Donderdag kwam Annemerel met haar Live Love Run boek naar Run2Day Nederland. Al weken zat ik mij er op te verheugen.

Donderdag gingen we vanuit het werk naar Run2Day, oke we waren heel erg vroeg, maar er was sale dus ik kon mij wel even vermaken, Rond 19.30 gingen we naar boven waar de presentatie gegeven zou worden.

Annemerel kwam gelijk naar ons toe lopen en stelde zich voor. En begon gelijk enthousiast ons boek te signeren. Ik had op instagram neergezet dat ik het boek van vriendlief had gehad (na iets te lang zeuren) en ze vroeg jij heb toch het boek van je vriend gehad? En wat kwam er toen uit: een rood hoofd en een Ja. Teminste ik hoop dat het een Ja was, want het kan ook een giechel geweest zijn.

De avond begon en Annemerel vertelde haar hardloopverhaal, ze verteld heel aanstekelijk.
Toen de vraag kwam of er iemand ambities had om de marathon te lopen stak ik mijn hand niet op (al roep ik heel hard dat ik maar 1 marathon wil lopen en dat is New York). Ook stak ik niet mijn hand op of er mensen ambitie hadden om een halve marathon te lopen (ik wil Amsterdam lopen, heb mij al 6 keer bijna ingeschreven maar iets houd mij tegen). Ik durfde niet.

Er werd nog een stuk hardgelopen, maar omdat ik even rustig aan moest doen ging ik maar niet mee. Maar eigenlijk wilde ik wel een foto met Annemerel. Hoe vaak kom je nou degene die jou aan het hardlopen heeft gebracht tegen?

Gelukkig was mijn zus mee en die is niet verlegen, die was al op weg en gelukkig kwam er ook iemand anders aan die met Annemerel op de foto ging, dus ging ik er vlot achteraan. Na dit alles ging de groep naar buiten en ging ik naar huis.

Boek review:
Annemerel’s Live Love Run vertelt het verhaal van hoe Annemerel is begonnen met hardlopen.

Ieder hoofdstuk begint met een stuk over hoe Annemerel is begonnen met hardlopen. Gevolgd door een stuk informatie. Het  boek leest super makkelijk weg. En er zat zelfs informatie tussen wat ik niet wist. Het leuke van Annemerel haar boek is dat er zelfs een hoofdstuk gewijd aan de hoe je een hardloopselfie maakt (je weet wel de #annemerelhardloopselfie).
Het boek is prachtig vormgegeven met super veel foto’s en het leest super makkelijk weg!
Het boek kost EUR 20,- en dat vind ik het zeker waard!

Annemerel maakte het boek voor iedere hardloper.

 

3 thoughts on “Run2Day en Annemerel’s LivexLovexRun Boektour + review

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.