Runner’s World Runfluencers Event: Double your Run

i-tSK6b86-X2
Enige tijd geleden kreeg ik een berichtje van Gabriella of ik zin had om mee te gaan naar en event van de Runner’s World. Gezellig! Dus gingen we samen op weg.

Ik begon in Alphen, waar ik met Gabriella slechte series wegkeken. Al veel te snel vloog de tijd voorbij en zaten we in de auto op weg naar het kantoor van Hearst, want daar zit de Runner’s World.
Bij aankomst werden we hartelijk ontvangen en ontvingen we de On Cloudstratus schoen. want daar draaide het vandaag om!
De Cloudstratus is de nieuwste schoen van On Running, die sinds een week of 6 te koop is.
De Cloudstratus is een stabiele schoen met heel veel demping (ik om nog terug op de schoen in een andere blog, eerst even uitgebreid testen).

We begonnen met een lichte maaltijd, waar ik niet zo heel veel van at, ik had namelijk in de middag een flink bord warm eten gegeten en zat daar nog echt vol van.
i-CpP7FnT-X2
Vervolgens kregen we een Q&A met de atletiektweeling Anne en Myke van der Wiel, deze tweeling is allebei actief in de meerkamp, zij vertelde ons over het leven van iemand die op hoog niveau atletiek doet, gevolgd door een kleine introductie over de schoen en het ontstaan ervan.
i-Bk6QLN2-X2
Hierna was het tijd om onszelf in het zweet te werken, we kregen workout voor onze core van Loraine Pengel.
Zij gaf ons een paar oefeningen mee die we altijd en overal konden doen zodat we een sterke core kunnen creƫren en deze heb je met hardlopen toch echt nodig.
We begonnen met de dead Bug, deze ging mij nog wel redelijk af, gevolgd door de plank, iedereen weet dat ik ongeveer de slechtste planker in de wereld ben, want ik ben een prachtige kromme plank. Gevolg door Side planks, daar ben ik waarschijnlijk nog slechter in dan in de gewone plank, maar met wat tips kon ik in ieder geval de side plank doen. Als laatste kregen we de Russian Twist, Nou deze kan ik wel want als ik naar de sportschool ga dan doe ik deze met enige regelmaat! Na een circuitje hiervan was het tijd voor het echte werk, namelijk een puzzelrun.
i-RPD9WmK-X2
We kregen 5 foto’s te zien en deze foto’s moesten wij namaken. De eerste foto die wij hadden was een foto van een groene muur en biervaten. Gabriella en ik schoten voortvarend de deur uit en rende…..de verkeerde kant op.
Compleet uit de richting, maar we kregen hulp onder het mom van anders komen we er nooit! We hadden eigenlijk de juiste muur gevonden! Snel foto maken en terug! De eerste 2 km van deze run hadden we dus al gedaan!
Foto 2 was op een trap! Die ging ook redelijk snel (vooral omdat dit 2x links (of recht) van het pand was).
Foto 3 was een gele brug, toen we wat mensen vroegen wisten die ons de juiste brug te wijzen, ook deze foto was binnen.
Foto 4 was in het kantoor van Hearst, twee trappen op foto maken en naar beneden rennen. Foto 5 wisten we al waar die was.
Alles deden we rennend en hoe enthousiast ik ook ben, het tempo van Gaby kon ik niet bijhouden. Toen we alle puzzelstukjes binnen hadden begonnen we te puzzelen en ook puzzelen zijn we niet goed in. Laat ons een team zijn bij 30 Seconds en we verslaan iedereen maar geef ons een puzzel en we winnen de poedelprijs. Maar ook dat geef niet want we hebben nog steeds ontzettend genoten.
i-PT2RD2M-X2
Na dit alles vertrokken we weer naar huis, waar ik voorlopig genoeg inspiratie heb opgedaan voor nieuwe hardloopavonturen.

De foto’s in dit artikel zijn gemaakt door Andy Astfalck

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.