running (Christmas) whislist

Nog heel even dan is het kerst! En dat betekend Kerstcadeautjes, wij trekken altijd lootjes en nooit weet ik wat ik er precies moet opschrijven, maar als alles rond is krijg ik altijd ideeën. Helaas passen deze ideeën niet in het budget. Maar ze mogen natuurlijk wel op mijn wensenlijstje!

Ondanks dat ik een klein runningdipje heb (daar lees je woensdag meer over). Heb ik dit keer een hardlooplijstje samengesteld.

 photo Christmas whislist_zpsozserv9z.png

Hoog op mijn wensenlijstje staat het boek van Annemerel Live, Love, Run (1). Helaas moet ik toch echt wachten tot februari totdat die uit is. Ik heb het boek nog niet voorbesteld. Ik wil wachten, waarom? Ik hoop namelijk dat ze een handtekeningen tour gaat doen en dan wil ik graag een gesigneerd exemplaar. Ik heb mijn vriend alvast heel duidelijk gemaakt dat ik zeker een handtekening ga scoren als zij in de buurt is. Het boek kmt om 9 februari uit (prijs EUR 20,-) en ik ga ervoor zorgen dan ik hem dan zeker heb op 10 februari heb ik een vrije dag en ik zet mijn mobieltje dan uit en ga de hele dag het boek lezen.

Ook op mijn wensenlijstje de hardlooprugzak van Asics (2)(prijs 46,-). Ik heb er al eens over geschreven (klik hier) maar nog steeds geen een in mijn bezit. Deze kleur is gewoon heel gaaf! Ik heb nog niet echt hele lange afstanden gelopen, maar ze komen er wel aan. Dus dan wil ik deze zeker hebben.

Een paar extra hardloopschoenen is tijdens het trainen van een halve maratohon niet verkeerd en begrijp mij niet verkeerd ik HOU echt van mijn Asics GT 2000-3 maar ik ben ook verliefd op deze Asics Nimbus 17 (3) de Dam tot Dam Editie (prijs 180,-). Ik wil ze gewoon heel graag hebben omdat ik zulke goeie herinneringen heb aan deze Dam tot Damloop (die was gewoon super gezellig).

Afgelopen donderdag bracht Jogha de nieuwe collectie uit. Ik vind alle collecties tot nu toe v an Jogha gaaf maar ik zag al een broek voorbijkomen die ik moest hebben namelijk de Epic Long Thight (4)(prijs EUR 69,95). En hij is gaaf! Ik ben echt van de kleurtjes maar deze tight kan gewoon bij elk topje/trui wat ik heb dat betekend dat ik hem altijd aan kan. I want him!!

Ik heb geen onbeperkt limiet (helaas) want ander zou mijn kast helemaal vol liggen met stoere hardloopshirts en dan zou de Nike Aeroreact Pullover (5) zeker in mijn kast liggen. Deze trui (prijs EUR 100,-) pas zich aan aan je lichaamstemperatuur/buitentemperatuur. super innoatief natuurlijk, maar ik vind het model gewoon heel gaaf ik hou van de duimsgaten en ik hou van colls dus deze is perfect!

Ik heb nooit genoeg schoenen maar als ik ren in de regen (oke motregen) maar ik HAAT natte sokken. De Nike Zoom Structure Flash (6)(EUR 140,- zijn waterdicht en je bent er zichtbaar door 2-in-1 dus. Daarnaast is de Structure schoon iets tegen pronatie en laat ik dat nou net nodig hebben.

Als laatste heb ik nog een Jogha Tight gevonden en deze is ook heel gaaf!! De Royal Long Tight (7) (prijs: EUR 69,95), Deze kleurtjes zijn echt super leuk!Ik zag hem laatst al bij een model van Jogha en toen dacht ik jaaa!!! Die is leuk!

Ik moet nog wat geduld hebben (voor het boek van Annemerel) en even sparen (voor de rest van de spullen). Maar wat komen er/zijn er leuke spullen!

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.