Running whislist spring/summer

Whislist

Iets nieuws is natuurlijk altijd leuk om je hardloopmotivatie te vinden. Vandaar dat ik weer een leuk lijstje heb gemaakt het hardloopartikelen.

Heel hoog op mijn wensenlijstje staat een witte Garmin (het liefst met Garmin Pay). Ik ben nog iedere dag blij met mijn Garmin Forerunner 235, maar het is echt een sporthorloge. De Garmijn Fenix 5S of de Vivoactive. De Garmin zoals op de afbeelding kost EUR 799,-. Inderdaad heel duur! Maar misschien ben ik de uitverkorne bij Q music deze week 🙂 dan kan ik hem misschien nog wel kopen.

De legging van Anita Active heb ik al een keertje gedragen en wat zit hij fijn!! Daarnaast past deze heel goed bij mijn sportBH van Anita Active, de broek kost EUR 69.95 nog een leuk prijsje voor een goede sportbroek.

Ik vind het heerlijk om te lezen over hardlopen. Ik verslinder de Runner’s World want ik ben gek op feitjes en wetenschappelijke feitjes. Het boek de 10km, de halve en de hele van Rob Veer is voor mij precies het juiste boek. In rustdagen zou ik lekker dit boekje kunnen lezen, dit complete naslagwerk EUR 35,99.

Ook het boek Looptrainingen van A tot Z staat op mijn lijstje, niet dat ik van plan ben om looptrainingen te gaan geven (misschien in de toekomst maar nu nog niet), maar ik vind het wel heel leuk om erover te lezen. Dus ook dit boekje zou een goede aanvulling zijn. Dit boekje kost EUR 29,95.

Als laatste op het lijstje een fleurige hardloopbroek van Nike, ik heb redelijk saaie broeken, dus dit is een mooie aanvulling op mijn collectie, ik weet dat een lange broek niet echt summerproof is, maar mocht het een dagje minder weer zijn (of voorbereiding voor de herfst) dan staat deze broek zeker op mijn lijstje. De broek kost EUR 80,-. En dat vind ik best een grote uitgave voor een broek,

Een leuk wensenlijstje al zeg ik het zelf, al zal het voorlopig bij wensen blijven, maar dat is prima. Ik heb niets te klagen wat betreft hardloopspullen, misschien eerst maar eens wat slijten?

Wat staat er op jouw wensenlijstje? Let me know?

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.