September

 photo Pictures18_zpsjbxoh7kf.jpg

En ook september vloog voorbij! Waarom gaan die maanden altijd zo vreselijk hard! Maar goed, wat heb ik in september allemaal gedaan.

1 september hadden vriendlief en ik 80 maanden (ja dat moest ik even uitrekenen). Hij kwam thuis met een mooie bos bloemen! Daar was ik echt blij mee!

6 september waren vriendlief en ik in Amsterdam daar kochten we beide een Apple Watch en daar ben ik nog steeds blij mee!

9 september had ik het super druk, van de fysio naar de mondhygenist en daarna door naar Utrecht waar ik een shop + eetdate had met Linda.

10 september was ik bezig met een project voor kerst. En aangezien dan flink wat voor bereidingen treft ging ik er maar mee aan de slag.

11 september was een rare dag. Mijn oma zou jarig geweest zijn. In plaats van feest vieren zaten we op het crematorium haar as uit te strooien. Vervolgens gingen we met zijn alle naar Den Bosch om te lunchen, een rondvaart te doen en heerlijk te eten, dit allemaal om het leven te vieren.

12 september was ik weer in Amsterdam vervolgens ging ik naar Utrecht om te eten bij de Rechtbank.

13 september liep ik mijn laatste duurloop voor de dam tot dam en die ging lekker!!

15 september aten we sinds tijden weer eens Domino’s pizza (ja, er wordt echt niet altijd gezond gegeten. Na de pizza de auto in want wij gingen in de avond naar het theater in Apeldoorn. We hadden kaartjes voor Jochem Meyjer en na de show hadden we zelfs een selfie moment met Jochem Meyjer.

16 september vroeg Apple mij heel heel heel veel geduld te hebben en dat had ik niet!!!!

19 september kochten we een nespresso apparaat nu zijn we nog een beetje zoekende naar lekkere smaken. Tips zijn welkom!

20 september liep ik de dam tot dam. Het verslag kan je hier teruglezen! Nogmaals Gaby bedankt!!

21 september hoewel de race niet ging zoals ik wil beloonde ik mijzelf met Tony’s Chocolonly en Starbucks.

22 september kijk ik snel expeditie robinson terug anders mis ik een hoop.

25 september gaan we bowlen en eten met vrienden. Geef Cindy en mij een camera en we gaan los.

26 september gaan we weer uit eten maar dan met mijn schoonfamilie.

27 september ging ik winkelen voor nieuwe kleren ik kwam thuis met….inderdaad schoenen! Stellasport schoenen van Adidas.

24 en 28 september werd het laboratorium op mijn werk officieel geopend, ik ontving die dag de externe klanten en de interne klanten. Het was een super groot succes! Maar wel vermoeiend.

30 september vriendlief komt altijd dinsdags met de metro en dan kan ik hem woensdags lezen bij het ontbijt.

En dit was september! Wauw ik heb echt veel gedaan!! Oktober wordt ook een super leuke maand! Ik ben namelijk jarig!! Verder gaan we op zoek naar nieuwe hardloopdoelen en lekker verder met waar we allemaal mee bezig zijn!

Benieuwd naar alles wat ik doe? Volg mij dan via Snapchat, mijn naam is lindalynn87. Ook ben ik te volgen via Instagram (gebruikersnaam LindaLynn_nl).

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.