Shop mee met Intersport

Samenwerking
Samenwerking Intersport
Als ik in de stad ben moet ik altijd even langs de Intersport! Mensen om mij heen vinden dat vaak niet zo leuk! Maar gelukkig heeft Intersport daar een oplossing voor gevonden, want tegenwoordig kan je online shoppen.

Gelukkig voor de mensen die met mij winkelen, ze hoeven niet steeds de Intersport meer in terwijl ik weg kwijl bij nieuwe hardloopkleding, want Intersport heeft dus een webwinkel! De Webwinkel zelf is overzichtelijk, een bovenbalk met de aanbiedingen en wat er op dit moment speelt in sportland, op dit moment is dat natuurlijk zomer fit worden.

Erg ver kwam ik natuurlijk niet want ik ging snel naar de hardloopsectie (je kan op sporten klikken en dan kan je gericht je afdeling kiezen. Ik koos dus voor hardlopen en vervolgens voor kleding! Want ik hou van sportkleding (en ik heb niet genoeg :)).
Samenwerking Intersport
Het winkelt eigenlijk super makkelijk! En al snel had ik gevonden wat ik leuk vond om te bestellen (want ik test het natuurlijk helemaal voor jullie uit).

Ik koos voor een broekje van Nike waar het binnenbroekje onder uit stak, in de fluor kleur geel! Ik heb weinig tot geen fluor geel in mijn (sport)kleding en opvallen is toch best wel belangrijk! Daarnaast koos ik nog een geel shirtje van Nike zodat het setje compleet was en ik zou opvallen!

Nou alles gekozen, maten erbij en hoppa in winkelwagen! Het afreken is gewoon duidelijk, afrekenen met iDeal is een optie (wat ik dus heel erg fijn vind). Je kan kiezen om je bestelling op te halen bij een Intersport winkel bij jou in de buurt of thuis te laten bezorgen, laat je het thuis bezorgen dan komt er EUR 4,95 extra bij en wordt het bezorgd met DHL.
Samenwerking Intersport
En dan kan het wacht beginnen, maar ook het wachten valt mee, als je namelijk voor 20.00 besteld heb je het de volgende dag al in huis! Dat vond ik wel prettig! Ik hou ervan als ik weet wanneer mijn bestellingen binnen komen! En dat het duidelijk is!

Ik blijf zeker tijdens mijn intense winkel sessies de Intersport inlopen, maar ik kijk ook regelmatig online! Want daar hebben e ook hele leuke spullen te koop!

XoXo

 

Dit artikel is een samenwerking, lees mijn disclaimer

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.