Shoplog Almere

Een paar weken geleden ging ik met vriendlief een dagje shoppen in Almere. En Almere heeft een Primark, dus terwijl ik mij al aan het rijk rekenen was met shirtjes, hield ik mij in! Vandaar een kleine shoplog van mijn aankopen in Almere.

IMG_9704
Als eerste dit donkerblauwe shirtje van (inderdaad) de Primark. Het is dus donkerblauw en er zitten gaten boven de armen. Daarnaast zitten er nog kleine gaatjes bij de hals. Ik vond hem erg leuk! Het shirtje kostte EUR 6.-.

IMG_9703
Het tweede shirtje komt bij H&M vandaan, is ook donkerblauw en heeft een half van kant. Ik vind donkerblauw een ontzettend fijne en mooie kleur! Voor dit shirtje betaalde ik EUR 10,-.

IMG_9705
Daarna gingen we door naar de Vero Moda/Only. Ik was op zoek naar een zwart rokje, maar deze is dus nergens te koop, wel vond ik dit wit/donkerblauw gestreepte rokje. Het rokje zit als een soort van kokerrok maar door de kleine opening bij de voorkant is het gewoon net even wat anders. Ik kan er mijn vertrouwde witte Puma’s onder maar als ik netjes moet kan ik ook mijn pumps er onder. Het is net hoe casual jij het wilt. Ik betaalde voor dit rokje EUR 20,-.

IMG_9706
Als laatste kocht ik drie van mijn favoriete mascara’s deze mascara komt bij de Op = Op Voordeelshop voorbij en ze kosten dus EUR 12.- per 3!! En de mascara doet precies wat die moet doen bij mij, namelijk mijn wimpers verlengen en een mooie donkere kleur geven, nu ben ik gezegend met een paar lange krullende wimpers van mijn zelf dus heb ik niet mega veel eisen bij een mascara, Deze mascara is mijn favoriet en gebruik ik nu dus al meer dan een jaar! ik aws blij dat de Op=Op voordeelshop hem nog had.

En dit was het alweer, ik heb mij best wel ingehouden! Ik heb dingen die ik echt gebruik! Al met al een gezellig dagje die best wel goed geslaagd was!

XoXo

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.