Shoplog Bataviastad

 photo Blogplaatjes20_zpsa69d7967.jpg

Afgelopen weekend gingen vriendlief en ik naar Bataviastad. Bataviastad staat voor mij gelijk aan een paar Bjorn Borg Boxers en een paar schoenen, maar dit keer was het anders.

Natuurlijk kocht ik een paar schoenen, dit keer geen Nike schoenen (ik geloof het zelf ook amper). Ik kocht een paar schoenen van G-Star. Grijze gympen met leer. Ze zitten op dit moment nog iets te warm en ik moet ze nog iets uitlopen, maar ze zijn zo cool! Ik geloof dat ik er EUR 69,- voor heb betaald. En dit was ook gelijk mijn duurste aankoop.

Ook kocht ik de beroemde Marathon Girl trui van Zara, in het roze, ik wilde eigenlijk voor vertrouwd grijs gaan, maar toch nam ik de roze, gewoon omdat het anders is. Het stofje is zo heerlijk zacht! En hij zit ook zo mooi. De trui kostte EUR 20,95, dat is negen euro goedkoper dan in de winkel.

Ik kocht bij de Nike Factory outlet een paar Nike hardloopsokken, eigelijk drie paar. twee paar zwarte en een paar witte. Dit omdat het een setje van 3 was. En ik een chronisch tekort aan hardloopsokken heb. Dit kostte mij EUR 9,- op het kaartje stond in eerste instantie EUR 13,- maar er was die dag extra korting. Prima, dan hoor je mij niet klagen!

Ik kocht twee rokjes, het eerste rokje is een zwierig rokje met een elastieke band en hij kostte EUR 20,- wel is die iets te groot maar hij zit nog prima.

Het rokje ernaast kocht ik bij Vero Moda het is een rokje van gewoon stof en op de voorkant zit een nepleren vlak, heel stoer maar toch netjes. Dit rokje kostte EUR 15.

Daarnaast kocht ik (maar deze staan niet op de foto) twee paar panty’s gewoon bij de Hema. Omdat ik die niet had. De prijs daarvan weet ik niet meer precies.

Al met al is het een geslaagd shopdagje geweest! Wanneer gaan we weer?

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.