Short Problems: Anita Active massage Tight kort

IMG_6456Na het testen van de Rohnisch
tight, is het tijd om een andere Tight te testen namelijk de Anita Massage
Tight, is dit een blijvertje of niet?

Voordat ik de voordelen
en de nadelen ga opnoemen van deze tight is het misschien handiger om er iets
meer over te vertellen.

De Anita Sport tight massage is een unieke tight, het is namelijk een spierondersteunende, anti-cellulite sportleggen. De legging is gemaakt van strak en sterk materiaal die driedimensionale noppen bevat, deze noppen masseren de huid en zorgen voor een betere doorbloeding. Het materiaal voelt aan als een tweede huid en zou je dus niet belemmeren om te sporten.
IMG_6644
De anita massage Tight heeft volgens zeggen de volgende 5 unieke eigenschappen:

  • Door de continue masserende werking op de huid zal deze strakker en versteviger moeten worden en zal cellulite minder moeten worden.
  • Een betere doorbloeding zorgt ervoor dat afvalstoffen beter worden afgevoerd en dit zou je uithoudingsvermogen en energie die je tijdens het trainen gebruikt verhogen.
  • De compressie stabiliseert de gewrichten en spieren, hierdoor zou je minder kans hebben op blessures.
  • Door de compressie en de effect van massage zou de hersteltijd en de vermoeidheid wat minder moeten zijn.
  • de stof is sneldrogend en ademt, de noppenstructuur zou ervoor zorg moeten dragen voor een actief sweat-management die de temperatuurregeling van het lichaam tijdens het trainen verbeterd.

Ik kom later nog terug op een aantal van deze unieke eigenschappen.

Als het broekje bezorgt is en ik hem uit de verpakking haal vraag ik mijzelf af hoe ik daar in hemelsnaam in ga komen? Het broekje moet voor de massagewerking strak zitten maar ik denk bij mijzelf, hier ga ik nooit in passen.
De eerste keer ben ik ook redelijk verbaast hoe soepel die om mijn benen gaat. De eerste keer hardlopen is fijn! Het broekje blijf op zijn plaatst zitten en voelt ook als een tweede huid. Tot zo ver tevreden. Ik gooi het broekje in de was en wacht tot ik hem de volgende keer kan aantrekken.

De tweede keer had ik wat last van de band bij mijn buik. Persoonlijk vind ik een bredere band fijner dan een smallere band, een smallere band gaat bij mij snel in mijn buik zitten waardoor ik last krijg van mijn darmen en het niet echt charmant zit (als in mijn buik wordt in twee├źn gesplitst). Daarnaast een smalle band zonder touwtjes, ik ben bang dat die niet blijft zitten, tot mijn verbazing blijft die tijdens het hardlopen juist wel zitten!
Daarnaast rollen de randjes beneden iets op, dit komt natuurlijk omdat er bijna geen naden zijn. Ze rollen op maar ik heb er geen last van tijdens het lopen.

De 5 unieke eigenschappen. Ik ben sceptisch over het cellulite en de doorbloeding, ik denk dat het voor doorbloeding wel werkt maar cellulite. Ik heb de broek een aantal keer aangehad en ik zie niet dat de putjes in mijn benen verdwijnen, nu heb ik gelezen dat dit ook met voeding te maken heeft en ik denk bst dat het met de juiste voeding, de juiste oefeningen en dit broekje het minder kan worden, maar dan heeft dit broekje een ondersteunende functie.
De stof is zeker sneldrogend! Dat vind ik wel een voordeel! Het broekje wordt amper nat van regen of zweet. En vermoeidheid en stijfheid. Ik heb hem voornamelijk aangehad bij trainingen van Soesenzo en 9 van de 10 keer heb ik last van vermoeidheid na de training, dus daar ga ik mijn mening niet over geven.
IMG_6645
Maar is het een Shatay you stay of is het een Sashay away?
Ik vond deze heel erg moeilijk! Ik ben groot fan van de Anita Active sportBH’s en ik weet dat dit broekje niet een officieel hardloopbroekje is maar voor hardlopen geef ik het broekje een Sashay away.

Ja het broekje zit als een tweede huid, maar de band blijft een hinderlijk op mijn buik zitten, ik ben meer het type voor een wat bredere band.
ik denk dat het broekje echt wel goed is als een herstelbroek want er zit echt compressie in alleen ik vind de band echt niet prettig zitten.

Ben je nieuwsgierig geworden naar het broekje? Voor EUR 71,96 heb je het broekje in bezit! Qua maat zou ik gewoon je eigen maat aanhouden, dit is het handigste in verband met compressie.

Ik gooi het broekje zeker niet op de nooit meer dragen stapel. Ik draag hem alleen wat minder vaak dan bijvoorbeeld de tight van Rohnisch.

Ik had graag en positievere draai eraan gegeven en ben benieuwd wat jouw mening is over de korte Anita Massage tight!

Let me know!

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.