Short problems: Review Rohnisch Biker Tight

IMG_6393 (1)
Ik steek natuurlijk niet onder stoelen of banken dat ik problemen heb met het vinden van de juiste korte broek (klik hier voor mijn korte broeken frustratie).
Aangezien ik een hoop reacties heb gehad dat ik niet de enigste was (en een hoop tips kreeg). Ga ik met enige regelmaat een broek testen. Vandaag in de test de Rohnisch Biker Tight.

De Rohnisch biker tight is er in diverse kleuren (na goed googlen vond ik hem in zwart, donkerblauw en lichtgrijs). Ik oordeel over de donkerblauwe want deze heb ik.

De stof van de broek is een fijne stof en squatproof, de band van het broekje is lekker hoog zodat de broek goed aansluit. de zit een veterkoord in. Wat ik persoonlijk 1 nadeel vind is dat de veterkoord aan elkaar vast zit, ik kan hem dan niet fijn lussen, dus ik had hem losgeknipt. Het koord is dus ook van elastiek dus regelmatig schiet het koortje in mijn broekje, hij is er wel makkelijk uit te vissen. Maar ik vind het een nadeel.
Daarnaast heeft het broekje 1 klein zakje. Het is een zakje waar ik niets mee doe want mijn telefoon past er niet in en er zit ook geen rits in waar je bijvoorbeeld je sleutel in kwijt kan. Je kan er eventueel een gelletje in kwijt, maar ik vind hem daar ook niet echt goed voor. Een zakje is leuk maar laat hem dan wel zinvol zijn, heb je een zinloos zakje. Laat hem dan weg.

Maar goed het zakje en het veterkoord is natuurlijk niet heel belangrijk (dat is op te lossen) het gaat er om hoe zit die? Is het een Shatay you stay of is het een Sashay away, om in RuPaul’s haar woorden te blijven.
IMG_6256
IMG_6255

Satay  you stay
Het is een blijvertje! De pijpjes rollen niet omhoog! Daarnaast zijn de naden niet zo heel dik en dat houdt in dat ik geen schuurplekken van naden krijg! Ook dat is dikke plus!
De pijpjes zijn lang genoeg zodat ik geen schuurplekken krijg, met warm weer blijft die goed op zijn plek zitten.
Een nadeel is het touwtje in de broek dat van elastiek is en eigenlijk net iets te kort, maar als ik heel eerlijik ben is de tight zo hoog dat je eigenlijk geen touwtje nodig heb.
De hoogte van het broekje is ook zeker een pluspunt zo krijg je niet zo een muffintop bij je broekrand.
Een groter nadeel is de verkrijgbaarheid!
Hij is namelijk bijna overal uitverkocht! Zelf vond ik hem via hiphardlopen, helaas is die alleen nog verkrijgbaar in grote maten. Maar na flink wat google werk zag ik dat Rohnisch de tight zelf ook nog had (alleen niet in het blauw).
De prijs van de tight is EUR 39,95, maar ook hierbij geldt, hij is regelmatig ergens goedkoper verkrijgbaar! Google is je beste vriend.

Op dit moment draag ik iedere week wel en keer de tight ik ben er ontzettend blij mee!

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.