Short Problems: The Shorty van Spiffy

1371E144-33AF-4281-BBE0-34DE0C1A7174
Ik steek natuurlijk niet onder stoelen of banken dat ik problemen heb met het vinden van de juiste korte broek (klik hier voor mijn korte broeken frustratie). Aangezien ik een hoop reacties heb gehad dat ik niet de enigste was (en een hoop tips kreeg). Startte ik vorig jaar met de serie Short Problems waar ik met regelmaat een korte broek testte en aangezien er nog een aantal shorts zijn die ik niet getest heb ga ik daar dit jaar gewoon mee door! Vandaag in de test Shorty van Spiffy.

Het is januari als ik een berichtje krijg van Mara en Wendy van Spiffy. Zij zijn bezig met het ontwikkelen van een korte broek en of ik deze wil testen. Ze hebben gelezen dat ik vorig jaar op zoek was naar een goeie hardloopbroek en of wil helpen. Geen commerciele test maar een product test. Dus hoe is mijn ervaring met de broek en zijn er verbeterpunten.
2 weken later valt er een testmodel op de mat en mag ik gaan rennen ermee! Het is februari op dat moment en koud maar ik laat mij er niet door kennen. Zodra het mogelijk is test ik de broek. Uiteindelijk komt er uit deze broek de juiste sportbroek. De Shorty en ook deze heb ik gekregen.

Zoals ik al hier boven verklapt de juiste broek! Als je hem voor het eerst uit de doos pak denk ik hmm…dat is wel een hele hoge taille! Maar het is heerlijk! Al mijn gezellige hamrolletjes vallen in deze broek! Ideaal! omdat de broek zo hoog zit hoeft er geen touwtje in te zitten en zak die eigenlijk ook amper af! Als ik dan een nadeel moet noemen is dat die soms te hard op mijn buik/darmen druk en omdat ik soms last heb van PDS kan dat vervelend werken, maar dat is eerder een probleem van mij dan een probleem van de Shorty.

De broek valt tot boven de knie maar kruipt niet omhoog! Wat heel fijn is want door omhoogkruipende broeken wil ik nog wel eens schuurplekken krijgen maar hij blijft goed op de plek zitten, ook de plek waar de “naden” samenkomen is niet vervelend. Ik heb hem met hoge temperaturen aangehad en ook daar had ik geen last van de naden (mijn benen willen nog wel eens opzetten in hoge temperaturen vandaar).
De stof is squatproof en schijnt dus niet door als je een squat maakt, dus hij is veilig in de gym!

Qua zakken is de broek ook handig, want naast een grote zak in de achterkant waar je je telefoon in kan doen (waar ik persoonlijk nooit mijn telefoon in doe want vind het niet fijn zit er ook nog een zakje met een rits aan de zij kant waar je bijvoorbeeld een sleutel in kan doen!

De Shorty is verkrijgbaar in zwart en navy blauw en de prijs is 47,95.
Maar is het een s het een Shatay you stay of is het een Sashay away, om in RuPaul’s haar woorden te blijven.

Shatay you stay!
Ik denk niet dat het als een verassing komt omdat ik deze korte broek al in een ontwikkelfase heb kunnen testen en mijn mening daarover heb kunnen geven. Maar ik ben heel blij met de Shorty van Spiffy en kan hem dan ook van harte aanbevelen bij mensen die ook in een broeken crisis hebben (gehad).

Ben je benieuwd naar de Shorty, je kan hem bestellen door hier te klikken.

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.