Sluit je aan bij team #AnitaMuddyAngels tijdens de Muddy Angels in Amsterdam!

78ef10e268371e03abfcee2e38a647b9
Vrijdag schreef ik over mijn nieuwe doelen en dat er een funrun op de planning stond, waar ik toch wel voor moest trainen, vandaag vertel ik meer!

Een 5 kilometer wedstrijdje, daar draai ik mijn hand niet voor om, ik ben niet de snelste maar ik loop het wel, daar zit niet echt een uitdaging in.
Daarnaast ben ik soms een echt meisje meisje, ik houd niet van vies worden, de reden dat ik jaren geleden stopte met bootcamp was omdat ik het verschrikkelijk vind om door het zand te kruipen enzo.
d13a85afaaa339e2ae175db802e04d9b
En toch en toch ga ik meedoen met de Muddy Angels met team #AnitaMuddyAngels waarom? Omdat ik met een mudrun toch mijn grenzen moet gaan verleggen, ik word vies (iehl) maar ik wil het toch proberen, daarnaast zal ik mijn sportschoolpas toch echt even moeten gaan afstoffen, want ik heb kippenarmpjes en ik zag dat ik bij de obstakels toch echt mijn armen moet gaan gebruiken, dus een goede reden om weer in de sportschool te duiken. Een van mijn vriendinnen vroeg laatst al wanneer we weer naar de sportschool gingen, zij kan de borst natmaken, daarnaast mijn zus ook, want die mag altijd gezellig mee naar de sportschool!

Anita Active is dit jaar hoofdsponsor van dit evenement! Zoals jullie weten ben ik ambassadeur van dit mooie merk en draag ik niets anders meer dan de sportBH’s van Anita. Naast sportBH’s heeft Anita natuurlijk ook gewone lingerie, maar ook Maternity wear en Prothesebeha’s.
Dit jaar is Anita dus hoofdsponsor van het event en jij kan meedoen! Naast een leuk dagje in de modder steun je ook namelijk Antonie van Leeuwenhoek Foundation. Deze Foundation doet een hoop onderzoek naar kanker en nog steeds is dat nodig.
44cd5299eccefac9e600a13dcf0d4d4e

Jij kan meedoen met team #AnitaMuddyAngels en wat houdt dat in?
Op zaterdag 18 mei vindt de Muddy Angel Run plaats in Amsterdam, op het recreatie gebied Spaarnwoude, dit gebied is goed bereikbaar met OV, dus geen auto is geen probleem!
Je start gezellig met de #AnitaMuddyAngels in de startwave van 11.00 uur, je kan ons niet missen want we zullen onwijs veel herrie maken en dansen! Dus zie je ons swingen, sluit gewoon gezellig aan!
Je krijgt 25% korting op je kaartje!
Je steunt het Antonie van Leeuwenhoek foundation.
Je krijgt een onvergetelijke dag met de #AnitaMuddyAngels.

Wil jij die 25% korting stuur mij dan een mailtje (lindalynn87@hotmail.com) of een priveberichtje via instagram of facebook en je krijgt van mij een linkje (dit is een affilate link, ik krijg geen geld, maar je inschrijving komt wel op mijn naam te staan) dat je je kan inschrijven met 25% korting op je inschrijfbewijs (merchandise geen korting op).
En sluit gezellig aan bij onze startwave om 11.00 uur!!

XoXo

 

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.