Spam je blog

 photo Spamjeblog_zpsa0de62f3.jpg

In de ochtend check ik altijd blogs, in de lunchpauze check ik altijd blogs en op weg naar huis check ik blogs, voordat ik ga slapen check ik blogs.

Zoals je leest vind ik het heerlijk om andere blogs te lezen. Ik lees veel beautyblogs, runningblogs en lifestyleblogs, eigenlijk lees ik alle soorten blog.
Doordat ik zoveel blogs lees ben ik ook gek op Bloglovin, via deze app hou ik al mijn ongelezen blogs bij en heb ik een overzicht van te lezen blogs.
De blogs die ik heel leuk vind, daar reageer ik ook op.

Via een eerdere Spam je Blog (heel lang geleden toen ik nog op blogspot blogde) ben ik al een aantal leuke blogs tegengekomen die ik volg. Maar ik kan altijd meer lezen! Dus heb jij nog een leuke blog? Laat het weten hieronder!

Vertel in je comment wie je bent en wat voor een blog je heb en natuurlijk je link, voor deze keer mag het!
Bijvoorbeeld: Ik ben Linda, 27 jaar en mijn blog www.lindalynn.nl gaat over beauty fashion en hardlopen, iedere dag (probeer) ik rond de klok van 07.00 uur een blog online te plaatsen, neem snel een kijkje.

SPAMMEN!!!

XoXo

2 thoughts on “Spam je blog

  1. Bente

    Spammen kan ik nooit laten 😉 Komt ie aan: Ik ben Bente, 24 jaar en blog op notabularasa.nl. Het is een persoonlijke blog waar ik drie keer per week blog over de dingen die ik leuk vind (bijv. koken, hardlopen, fitnessen etc.) en de dingen die ik mee maak.

    Reageren

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.