Spigen Case for Apple Watch

Enige tijd geleden kregen vriendlief en ik via GSMpunt allebei een Case voor onze Apple Watches. Vandaag lezen jullie onze mening.

Wie dacht dat je bij GSMpunt alleen maar telefoonhoesjes kon bestellen komt bedrogen uit, want je kan er zoveel meer bestellen, onder andere ook producten voor bijvoorbeeld je Apple Watch.

Vriendlief kreeg de Tough Armor Gunmetal van het merk Spigen en ik de Slim Armor, in het zilver, ook van het merk Spigen. Daarnaast zaten er bij mij ook twee screenprotectors bij, altijd handig!

 photo Pictures_zpsdom1pab2.jpg

Eerste indruk:
Linda Het hoesje is van een dikker soort plastic dan het hoesje wat er normaliter omheen zit het ziet er ook meer solider uit. In mijn enthousiasme probeer ik het hoesje gelijk om mijn Apple Watch uit. Het lukt mij niet helemaal om het hoesje er omheen wat hij is erg stroef, ik krijg het hoesje niet om mijn Watch en laat hem in de hoek liggen. Mijn Watch trouwens ook.
Ramon Het hoesje heeft een aparte vorm. Ik had niet verwacht dat het hoesje uit twee delen bestond. De geïntegreerde screenprotector vind ik wel ontzettend fijn! Het plakken van een screenprotector gaat me inmiddels goed af maar ik doe het niet heel graag. Het materiaal is stevig en de kleur vind ik ook gaaf!

 photo Pictures1_zpsdhvud3ta.jpg

Om het horloge
Linda Ook om het horloge ziet hij er stevig uit en maakt het bandje van mijn Apple Watch net iets netter, Er zit een bescherming om de draaiknop, daar ben ik heel blij mee, stiekem ben ik namelijk bang dat het draaiknopje er een keer afvliegt. Ook de druktoets is beschermt.
Ramon Het hoesje moet goed aangedrukt worden want anders sluit hij niet goed. De versteviging voor de knop vind ik fijn, het effect op de kroon is echter tegenovergesteld deze wordt armzalig. De puntjes van de bevestiging steken een beetje uit en blijven regelmatig aan mijn mouw hangen. Ik ben bang dat deze een keer afbreken maar tot nu toe houden ze het goed vol!

 photo IMG_7901_zpsyvnofpnd.jpg
Om de pols
Linda Het lijkt alsof het horloge ineens iets groter is om mijn pols. Ik vind het niet hinderlijk, het is wel wat opvallender maar het maakt niet uit. Met het hoesje om zijn de (twee) knopjes nog makkelijk te bedienen ik hoef niet extra hard te drukken.
Ramon De Apple Watch is nu prominent aanwezig. Het is niet meer een subtiel klokje maar een opvallend en stoer uurwerk. Door deze look lijkt het niet een smartwatch en dat vind ik eigenlijk wel prettig. Ik laat mijn Watch graag zien maar het moet niet afleiden of verkeerde aandacht trekken. Het hoesje moet echt bij je pols passen anders is hij veel te groot.

 photo Pictures2_zps3meiqmpw.jpg
Conclusie
Linda Ik ben zeker tevreden met het hoesje het geeft mijn Apple Watch net een beetje extra. De prijs (EUR 19,95) vind ik dan ook een redelijke prijs. Het hoesje blijft voorlopig om mijn Watch.
Ramon Het hoesje geeft me een dubbel gevoel. Het bied veel meer bescherming, staat stoer en de geïntegreerde screenprotector is echt een aanwinst. De Apple Watch wordt wel een stuk forser en de kroon is moeilijker te bereiken. Ik vind het hoesje wel een aanwinst. Ik heb nu een metalen bandje gekregen volgens mij wordt het daardoor een ontzettend stoer horloge.

De levering ging heel vlot bij GSMpunt. Binnen een dag waren de hoesjes binnen. Mocht ik snel een iPhone 6 hoesje nodig hebben dan ga ik zeker bij GSMpunt kijken!

Heb jij al eens wat besteld bij GSMpunt? En hoe ging dat?
Let me know!
XoXo

Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd.
Lees mijn disclaimer.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.