Sport: Alles of Niets

 photo Afbeeldingen10_zps1xmzydjb.jpgZwart of wit, positief of negatief, alles of niets. Zo sta ik in het leven en zo sport ik ook.

Ik ken alleen maar zwart of wit, een grijs gebied, dat ken ik niet. Zo gaat het ook met sporten. Sportte ik vorige week niet omdat ik ziek was, deze week sportte ik heel vaak!

Maandag begon ik eerst met werken. Na een week ziek zijn was het wel fijn om weer wat te doen. Op het werk was het rustig, ik maakte een schema voor mijn nieuwe doelen en ging na mijn werk vol motivatie naar crossfit. Crossfit was heavy! Ik merkte zeker dat ik ziek was geweest. Ik kon het volhouden maar vraag niet hoe!

Dinsdag was er een nieuwe dag, ik had een beetje spierpijn, oei!! Dat voorspeldt niet veel goeds in de middag, want mijn spierpijn is altijd erger in de middag of de tweede dag. Ik ging weer naar mijn werk en toen ik thuiskwam trok ik gelijk mijn hatdloookleren aan, tijd voor een klein rondje. Voor mijn doelen gebruik ik het schema van Asics en op dat schema stond een rondje van 2 km. Prima te doen! Snel mijn horloge om en gaan. Maar mijn horloge kon geen verbinding maken met GPS. Dit is balen! Dan maar met de Evy App een klein rondje rennen. Het rennen was heerlijk, natuurlijk was mijn rondje weer eens te groot en kon ik het laatste stuk gebruiken om uit te lopen. Maar tevreden kwam ik thuis.

Woensdag stond er een crossfit training op de planning, eerst moesten we deadliften tot 95% van onze max. Na dit kwam onze workout. Dit was een zogenaamde Every Minute on the Minute, de even minuut moesten we 4 clusters doen en de oneven minuut moesten we 8 burpees doen. De eerste 5 rondes gaan nog wel, maar omdat ik dit keer niet alleen de stang had maar ook nog extra gewicht werd het na vijf rondes wat zwaarder. De laatste minuten heb ik mijzelf wel 3 keer voorbij gelopen! Ik was kapot, dit was heftig! Maar ik volbracht de workout (bijna ik kon een rondes geen burpees doen). Aan het eind van de training was ik kapot! Maar ik had het gedaan!

Donderdag was het fris maar super mooi weer, het was wel koud maar de zon scheen! Ik nam een paar uurtjes verlof op, ging naar huis, kleedde mijzelf om en ging naar buiten! Op de planning stond een flinke interval. Nou ja flink, ik heb aardig wat ingeleverd. Mijn interval bestond uit 5×3 minuten rennen met 2 minuten wandelen. Ik kwam terug van het rennen en ik moest echt even bijkomen en kwam er het besef dat er flink werk aan de winkel is! Want mijn snelheid was al niet zo veel maar is nog steeds niet veel! Maar de eerste zwaardere training zat er ook op.

Vrijdag had ik een rustdag, dat mag ook wel eens!

Zaterdag stond er ook een rustdag op de planning. Op de oorspronkelijke planning stond er namelijk een bikefitting voor vriendlief in Amsterdam. Maar er lag sneeuw en ijssel, dus bleven we hangen, in bed, vriendlief verplaatsten zijn bikefitting. Nu hadden we een hele ochtend en middag vrij, lekker! Ik besloot een eerste rondje te fietsen op de Tacx. Samen met mijn vriend installeerde we mijn fiets op de Tacx. Even erop klimmen en voor ik het wist zat ik Gilmore girls te kijken op de fiets. Dit was wennen, geen wind en wel wat meer warmte! Dit was wennen, het zweet droop echt van mijn hoofd. Na 10km had ik het wel even gezien, ik moet hier echt aan wennen. Maar ik vond het wel heel leuk!

Zondag stond er een run op de planning, maar van zaterdag op zondag had ik een ontzettend slechte nacht gehad. Veel wakker en weinig slaap, na het ontbijt dook ik mijn bed weer in en sliep ik nog een uurtje. Ik voelde mij zo slecht, ik ga besloot net te gaan rennen en even rust te pakken! Dat is ook wel eens goed!

Hoe ging jouw week?

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.