Sport: Die laatste weken van het jaar zijn toch lastig!

 photo IMG_5111_zps1pvd1co0.jpeg

De laatste twee weken van 2016 zijn aangebroken en wat is sporten dan soms lastig in te plannen!
Niet alleen sporten is lastig in te plannen hoor! Ik moest afgelopen week 40 uur werken, daarnaast moesten de boodschappen gedaan worden en de voorbereidingen voor Kerst moesten ook langzaam getroffen gaan worden. Al met al wist ik even niet waar ik de tijd vandaan moest halen! Maar laten we bij het begin beginnen!

Maandag begon met de fiets naar mijn werk, even rustig wakker worden en na 11 km erachter komen dat ik er ben, dit keer had ik mijn sporttas met spullen mee want ik moest wat eerder weg om naar de fysio te gaan. Na een dag werken zat ik weer terug op de fiets om naar de fysio te gaan. Mijn schouders gaan wel beter, maar het houdt nog niet over. Na het eten stond ik weer in de box voor een lesje crossfit. Op de planning stond de Hero WOD Weijdt. Weijdt was een soldaat, hij is overleden tijdens uitzending en de is een WOD voor gemaakt. De WOD begon met 1 minuut stilte en daarna mochten we met de WOD. Het viel mij op dat de WOD in stilte werd gedaan. De was wel muziek maar er werd niet veel gekletst.

Op dinsdag ging ik weer naar mijn werk op de fiets. In de avond wou ik een rondje gaan rennen, maar de kerstboodschappen stonden ook op de planning! Eerst de boodschappen maar op orde maken, toen we alles klaar hadden was het eigenlijk al te laat om een rondje te gaan rennen. Dan maar even wachten.

Woensdag moest ik weer werken en weer zat ik op de fiets. Na een lange werkdag ging ik naar huis en was het na het eten weer tijd voor een lesje crossfit. Het was weer eens tijd voor Bearcomplex! LOVE IT! Ik kon niet vol uit gaan want door wat stress voelde ik mijn schouders aardig. Daarnaast stopte ik met twee rondes met de WOD want het was iets te zwaar voor de schouders.

Donderdag was het een super drukke dag op het werk (ik was wel op de fiets) op de terugweg had ik nog contact met Gaby en was ik ervan overtuigd dat ik zou gaan hardlopen. Na het eten ging ik even zitten en viel ik in slaap! Oeps!!

Vrijdag een nieuwe werkdag! Weer zat ik op de fiets (strike 5!!) en deden we de laatste boodschappen voor kerst! Zo konden we zaterdag iets rustiger aan doen!

Zaterdag maakte we eerst het huis schoon, terwijl vriendlief de keuken in dook om een overheerlijke sinasappelamandelcake te maken, rende ik een heerlijk rondje hard! Ik merk dat mijn rondjes te klein beginnen te worden (of ik te snel), ik liep mijn usual rondje maar toen ik bijna bij het eindpunt was had ik nog wat tijd over, dus breidde ik mijn rondje uit, ik vergat hem op te slaan in de start to run app (chips!), maar dat mocht niet baten, het waren 5 heerlijke kilometers. Na deze rit was het tijd om naar vrienden van ons te gaan waar een heerlijk menu voor ons stond!

Zondag was het eerste kerstdag, we deden wat rustiger aan en gingen als eerste aan de slag met het voorbereiden van weer eten (maar dan voor tweede kerstdag), daarna gingen we naar mijn schoonouders waar we ook weer een heerlijk menu kregen! We gingen naar huis en vielen uiteindelijk weer in slaap, op naar tweede kerstdag.

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.