Sport – Drukke week

 photo IMG_4504_zpsteu203xa.jpg
Whooow deze week was super fijn! Nou ja eigenlijk anderhalve week! Omdat ik vrijdag terug kwam van vakantie en ik een aparte blog daarover had geschreven hebben we vandaag vanaf de vrijdag dat ik terug ben een sportblog.

Oke, we begonnen weer met sporten de zondag nadat ik terug was. Ik ging samen met vriendlief en nog 2 vrienden fietsen, eerst gingen we naar die vrienden fietsen, dit was dwars door de binnenstad van Utrecht, ik kan je vertellen, wielrennen en een binnenstad is best wel vervelend! Maar goed, ik kwam er zonder kleerscheuren er vanaf. Daarna gingen we een rondje fietsen buiten Utrecht en dat is aan de andere kant van Utrecht, het was echt een prachtig rondje en het ging eigenlijk wel lekker, ik mag zeker niet klagen over het rondje. Ik kreeg flink wat tips en ga daarmee aan de slag, zodat ik nog beter wordt.
Na het rondje zaten we bij de vrienden thuis en kwamen we op krachten met knakworsten, bolletjes en melk en na nog wat gezellig gekletst te hebben fietsen vriendlief en ik weer naar huis. Tijdens het fietsen merkte ik het al, mijn benen waren echt compleet leeg, ik was leeg, ik had lekker gefietst maar men ik was moe, op een rustig tempo fietsten we naar huis en toen we in Houten reden kregen we een hoosbui over ons heen en niet zo een kleintje ook! Bij iedere duw op mijn pedalen voelde ik het water uit mijn schoenzool komen en in mijn sokken trekken. Maar buiten deze regenbui om hadden we toch bijna 60km gefietst, dat is best wel lekker!

Maandag word ik wakker, niet te veel spierpijn, niet te veel spierpijn schiet er door mijn hoofd. Maar als ik opsta voel ik dat het meevalt. He lekker! Ik besluit een rondje te gaan rennen, maar tijdens het rennen voel ik mijzelf Bambi op ijs, ik heb last van flubberbenen. Ze voelen een beetje leeg! Dit was niet het meest verstandige plan om te doen na al die kilometers van gisteren. Na 3 kilometer hield ik het voor gezien, tijd om rustig aan te doen. In de avond stond er een crossfit les gepland. Deze week hebben we Bench week, dit houdt in dat er verschillende vrouwen WOD’s aan de beurt komen. Maandag stond Fran op het programma, de dames die crossfitten weten dat Fran veel met armen is, ik zit nog steeds met mijn blessure en ik moet woensdag naar de fysio en weet eigenlijk niet hoe het er voor staat. Dus besloot ik geen risico te nemen. Samen met Bob (die ook geblesseerd is) gingen we een stukje rennen. Na iets meer dan 5 km kwamen we de box weer ingerend. Ik was een original redhead maar dit was lekker, met iemand lopen is zo fijn, ik zet dan net een beetje extra aan en loop gewoon sneller. Dit was heerlijk.

Dinsdag was het rustdag, nou ja, ik liep van hot naar her, maar qua sporten deed ik niets.

Woensdag is crossfitdag! Dit keer een lesje wat ik mee kon doen! En het was zwaar! Een hele voorraad ringdips en cleans. De cleans gingen mij nog goed af, maar bij de tweede ronde ringdips moest ik afhaken want dit ging hem niet worden. Mijn schouders zeiden ehm Linda….dit is genoeg.

Donderdag was ik kapot, mijn rug had er namelijk ook genoeg van, ik liep als een bejaarde en kon amper omhoog of na beneden. Dit was niet goed.

Vrijdag werd ik wakker en mijn rug voelde aanzienlijk minder (dacht ik) dus konden we wel naar het Rijksmuseum. Verkeerd gedacht! Uiteindelijk zijn we wel geweest want zolang ik liep ging het goed maar wat was het toch?

Ook zaterdag ging het niet best! Nee!! En ik wou hardlopen. Mijn vriend zei dat het niet verstandig was. Ik moest dit weekend rust houden anders maakte ik misschien wel meer kapot dan goed was! Maar ik wil geen rust, half mokkend trok ik mijn loopspullen weer uit. Dit was balen!

Vandaag (woensdag) is het nog 11 dagen tot de halve marathon, de zenuwen zijn inmiddels aanwezig 🙂 BIjna!!!!

XoXo

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.