Sport: even zoeken

Het was deze week even zoeken qua sporten, ik ben begonnen met voedingsschema’s en mijn lichaam (en ikzelf natuurlijk) moesten daar nogal aan wennen.

Over mijn voedingsschema komt terzijner tijd nog een update maar het is/was allemaal even wennen.

De week begint zoals elke week met werk en na het werk naar crossfit. Het was even rennen, vliegen, hollen want ik maak al mijn eten vers en zelf dus moest ik bikkelen om alles op tijd af te krijgen maar uiteindelijk stonden we op tijd in de box. De WOD was ik heb het gedaan, mijn resultaat? Dat weet ik niet meer, ik moet toch echt beter mijn tijd gaan loggen, want zo schieten we natuurlijk niet op!

Dinsdag was rustdag en was ik niet op de vaste locatie op mijn werk ik werkte namelijk in Delft. Dus vroeg op veel lopen. In de avond had ik afdelingsuitje, maar om 20.00 uur was het wel weer op hoor.

Woensdag was een zware dag, ik was moe en eigenlijk had ik totaal geen zin, onder lichte dwang ging ik naar crossfit. De workout die we moesten doen heette Trump for president. Ik denk dat mijn crossfit coach niet blij was dat Trump president was, want hell want een workout, we moesten een aantal dingen doen en dat 4x na rondje 2 begon ik voel goeie moed met rondje 3 alleen werd ik ontzettend misselijk, ik zag alles draaien. Dit is niet handig! Ik moest wat rustiger aandoen (en was gelukkig niet de enige die hier last van had) uiteindelijk heb ik de WOD afgemaakt maar mensen het was zwaar!

Donderdag durfde ik mijn bed niet uit te komen, ik was bang voor de spierpijn, maar dat viel alles mee! Ik had eigenlijk nergens last van, De dag ging eigenlijk zo voorbij en verder deed ik niets.

Ook vrijdag viel de spierpijn mee, dit was raar, ik was zo diep gegaan maar had nergens last van! Weird!

Het weekend deed ik eigenlijk ook weinig. Achteraf had ik zaterdag wel kunen lopen, maar ik had gewoon even geen zin.

Ik ben nog steeds zoekende naar wat voor mij past qua crossfit en lopen. Ik vind dat nog wel moeilijk, maar we komen er wel uit!

XoXo

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.